Adembenemend uitzicht (Sullivan’s Crossing 5)

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2020
Bladzijden: 234

Over het boek:
Sullivan’s Crossing, Colorado: dĂ© plek om op adem te komen, te genieten van de prachtige natuur, en de liefde te vinden…

Dat het leven in Ă©Ă©n klap totaal kan veranderen, heeft Hannah Russell aan den lijve ondervonden. Na het plotselinge overlijden van haar beste vriendin is ze ineens voogd van de vijfjarige Noah. Hoe moet ze dat doen, zonder enige ervaring met opvoeden? Omdat Noah en zij tijd nodig hebben om aan de situatie en elkaar te wennen, besluit ze een huis te huren in de bergen van Colorado, met uitzicht op een kristalhelder meer.

Bij aankomst worden ze begroet door de knappe en afstandelijke eigenaar, Owen Abrams. Zijn allesbehalve afstandelijke Duitse dog, Romeo, wordt meteen dikke maatjes met Noah. En hoewel Hannah zich vooral richt op haar nieuwe rol als moeder, bloeit er geleidelijk aan iets moois op tussen Owen en haar. Ook hij heeft een groot verlies geleden, ontdekt ze, wat hun band nog verder versterkt. Maar durft ze te geloven in een nieuw begin met z’n drieĂ«n?

Mening Marjon:
Een fantastisch vervolg in deze serie. Ik vind de boeken steeds beter worden, het begint dichterbij de sfeer van Virgin River te komen. Je mag niet alle boeken van Robyn Carr daarmee vergelijken denk ik maar onbewust doe ik dat toch. In dit boek gebeurt veel: het overlijden van een jonge moeder, een afgeblazen huwelijk, een voogdij die aangevochten wordt en nog veel meer. Niet meer weg te leggen. Aanrader.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.