Af en toe…

… wordt er geen thumbnail van de afbeelding van het boek weergegeven. En ik heb geen flauw idee waarom. Ik maak elke log hetzelfde, dezelfde indeling, enzovoort. Gisteren was er wel een update van de software en vooral betreffende het invoeren en plaatsen van afbeeldingen is daarbij veranderd. Ik hoop dat er niet vanaf nu nooit meer een thumbnail wordt geplaatst… We zullen het meemaken.

Zoals jullie misschien gemerkt hebben, lees ik momenteel weer erg veel. Ik lees erg snel en ik heb het momenteel druk. Dat laatste klinkt onlogisch, maar hoe drukker ik het heb, hoe méér ik lees omdat ik dat  juist nodig heb. Lezen = accu laden. Lezen maakt dat mijn eeuwige tollende gedachten naar de achtergrond verschuiven. Dus zodra ik het druk heb, neem ik elke verloren vijf minuten waar om te lezen. Ik zorg wel altijd dat ik op dat moment een digitaal boek lees. Ideaal, want die reader past echt wel in je tas en je sleept het overal mee naar toe. En ook biedt het enige privacy. Want ik reis vaak met de trein en niemand die daar kan zien welk boek jij aan het lezen ben. Dat blijft heerlijk van mij.

Digitaal lezen heeft inmiddels wel mijn voorkeur, maar ik lees ook geregeld nog een papieren boek. Ik houd van boeken, van hun structuur, van hun geur. Ik word gelukkig van de geur van oude boeken die je bijvoorbeeld bij De Slegte nog kan opsnuiven. Maar ook de geur van een nieuw boek dat nog vol geheimen is, dat je gaat meenemen naar een andere wereld. Heerlijk.

We kunnen hieruit de conclusie trekken dat ik van lezen houd 😉 😉

En nu ga ik verder met ‘druk zijn’. Hopelijk kom ik straks toe aan een uurtje lezen.

Fijne dag!

4 gedachten aan “Af en toe…”

  1. Ik heb wel een verzameling digitale boeken, maar ik lees nog steeds de oude vertrouwde papieren exemplaren. Heerlijk hù, om in een boekenwinkel rond te neuzen en te bladeren 😉
    De laatste tijd lees ik wat minder, kan me op de Ă©Ă©n of andere manier niet zo goed concentreren.. maar wie weet in de Kerstvakantie weer.

    Geniet van je weekend!
    liefs Insoon

  2. Insoon, maar jij hebt geen reader hĂš. Een echte eReader leest prettiger dan een tablet of een mobieltje of iets dergelijks. Ik heb de indruk dat jij het de laatste tijd best wel druk hebt met uitjes, verjaardagen, logĂ©etjes 😉 Dan lukt lezen gewoon wat minder. Je hebt dus vrij tussen kerst en Oud & Nieuw? Lekker!

    Liefs, Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.