Alecto

Alecto

Auteur: Xenia Kasper
Uitgever: De vrije uitgevers
Blz.: 339
Jaar: 2016

Het verhaal:
Vergelding is slechts een kwestie van tijd

De thriller begint met de ontvoering van Maja’s zoon door onbekenden. De misdaadverslaggever ontdekt een verband met de moordzaak op een bekende zanger.

Maar wanneer er nog meer slachtoffers vallen, staat Maja voor een raadsel. Samen met haar team en de politie komt ze een bizarre en tragische gebeurtenis uit het verleden op het spoor. In een race tegen de klok is het echter alleen Maja die oog in oog komt te staan met de wraakzuchtige dader.

Recensie Clasien:
Weer een goed boek van deze schrijfster vol met actie, spanning en een verbluffend plot.
Meerdere verhaallijnen vloeien samen.
Maja van Tijl is een misdaadverslaggeefster en werkt regelmatig samen met Bert van de politie ook in deze zaak helpen ze elkaar met hun bevindingen. Ook Bono, Maja’s zoon neemt deel tijdens de onderzoeken hij is een computergenie.

Een BNer wordt dood gevonden, geen natuurlijke dood blijkt al snel. Robin houdt van de constante kick, heeft fascinatie voor het onbekende, Daphne zijn vrouw keert zich steeds meer van hem af, hij gaf haar het gevoel dat ze als vrouw volledig faalde. “Alleen al daarom haatte ze hem uit het diepst van haar hart. Ja, dat was het: ze haatte hem.”

Bono de zoon van Maja wordt ontvoerd, wanneer Maja zelf op onderzoek uitgaat komt ook zij in de problemen. Meerder personen vinden de dood, drugs, het criminele circuit, de duistere illegale wereld, het grote geld, leugens dit alles is verwerkt in dit verhaal.

Uiteindelijk volgt er een spannend plot waarin je de waarheid te horen krijgt.

****

Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.