Alles in de strijd (Lucky Harbor Resort 3)

allesindestrijd

Auteur: Jill Shalvis
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 384

Over het boek:
Lucky Harbor Resort Hij duikt op de gekste momenten in haar buurt op! Deel 3 Chloe’s zussen zijn gelukkig in Lucky Harbor – geen wonder, ze staan op het punt om met twee van de knapste mannen van het stadje te trouwen! Zelf is ze nog zoekende. Ze wil graag haar reputatie van roekeloze wildebras van zich afschudden en aan haar zussen bewijzen dat ze een serieuze zakenpartner kan zijn. Helaas heeft ze er óók een handje van om in benarde situaties terecht te komen. En dus is het een kwestie van tijd voor ze in aanraking komt met de wet, in de vorm van de plaatselijke sheriff. Enter sheriff Sawyer Thompson. Bijna twee meter lang, een goddelijk gespierd lichaam, ogen met de kleur van smeltende chocola en een glimlach die geregistreerd zou moeten worden als dodelijk wapen. Alles aan hem herinnert Chloe eraan dat ze een vrouw is. Maar kennelijk herinnert alles aan haar hĂ©m eraan dat hij de wet moet handhaven, en vertrouwt hij haar voor geen cent. Want waarom zou hij anders op de gekste tijden in haar buurt opduiken?

Mening Natasja:
In dit deel van de Lucky Harbor serie maken we kennis met Chloe en de stoere sheriff Sawyer.
Ze zijn zo verschillend, haten ze elkaar of


Dit is en blijft een erg leuke serie, die je steeds weer met een lach dicht slaat.
Doordat je twee tegen polen tegenover elkaar zet krijg je gewoon de leukste momenten, dat is dan ook wat er in dit boek gebeurd.
Chloe is een vlotte maar wilde meid, die door haar astma vaak gehinderd word, en Sawyer is een stoere aantrekkelijke man, die vind dat hij nog heel wat heeft goed te maken door het ruige verleden wat hij geleefd heeft.
Zoek je een lekker luchtige serie die soms ook wat diepgang heeft, of wil je gewoon eens lekker wegdromen bij een mooie man. Dan vind je deze serie zeker erg leuk.

****

Mening Marjon:
Dit derde deel moet naar mijn gevoel een beetje op gang komen, maar ik vind Sawyer en Chloe van het begin af aan een leuk stel. Sawyer voelt zich rot om zijn verleden en Chloe lijdt aan astma, vooral als er emoties meespelen. Het lijkt allemaal alles in de weg te staan, maar liefde overwint alles. Toch? Het boek wordt zelfs nog een beetje spannend. Ik kijk uit naar deel 4.

*****

Natasja en Marjon.

Voorgaande delen:

liefdeindesteigers windindezeilen

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.