Alles of niets

Schrijver: Jane Moore
Uitgever: Het Spectrum
Jaar: 2010
Aantal blz: 349Over het boek:
Joe en Karen Eastman hebben het goed voor elkaar: ze hebben een droomhuwelijk en het ideale gezin. Maar dan stort hun perfecte wereldje ineens in elkaar. Hun jongste zoon Ben blijkt terminaal ziek te zijn en het enige wat hem nog kan redden is een nieuwe baby die beenmerg aan hem kan doneren. Alleen heeft Karen een geheim dat niet alleen haar huwelijk met Joe bedreigt, maar ook Bens gezondheid in gevaar brengt. Ze zal moeten vechten voor het leven van haar kind en voor de liefde van haar man…

Mening Marjon (11 november 2010):
Door het verhaal van de korte samenvatting loopt nog een verhaal, namelijk dat van Nick en Stella. Ik had moeite om Joe en Nick uit elkaar te houden en dat wijt ik aan dat er amper aan karakterverdieping is gedaan in dit boek. Karakters blijven inderdaad aan de oppervlakte, maar emoties worden aardig, weliswaar een beetje voorspelbaar, uitgediept en aan emoties geen gebrek. Het las lekker weg dit boek, de verteltechniek is heel prettig en het smaakt wel naar meer. Voor die momenten dat je niet al te moeilijk wil lezen.

Nog even…
We hebben hier niet zo’n leuke periode achter de rug en dat maakt dat er weinig ruimte is voor andere zaken… Maar lezen ben ik blijven doen. Wat is zo’n reader dan praktisch. Je sleept altijd een lading boeken mee en je kan elk gestolen minuutje even wegkruipen. Lezen is voor mij absoluut ook accu laden. Dus ideaal toch, die reader!

****
Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.