Alles tussen ons

 

Auteur: Anna MC Partlin
Uitgever: A.W. Bruna Uitgevers
Bladzijden: 416
Jaar: 2017

Over het boek:
Van jongs af aan waren Eve en Lily onafscheidelijk, tot een grote ruzie een einde maakte aan hun vriendschap. Zeventien jaar later ontwaakt Eve na een ongeluk in het ziekenhuis en komt tot de ontdekking dat haar vroegere beste vriendin haar verpleegster is. Eerst is het onwennig, maar tijdens de revalidatie groeien de vriendinnen naar elkaar toe. Ze durven hun fouten uit het verleden – en heden – onder ogen te komen. En ze zien haarscherp hoe de ander haar leven kan veranderen: Lily moet loskomen van haar mislukte huwelijk en Eve moet leren zien hoe zij anderen soms kwetst. Het ongeluk van Eve biedt hen allebei een tweede kans, juist op het moment dat ze die schouder om op te leunen zo goed kunnen gebruiken. Maar Eve en Lily kunnen niet vermoeden welke toekomst hun vriendschap te wachten staat


Mening Natasja
Kan het ooit nog goed koen tussen Eve en Lily? En wat is er eigenlijk gebeurd?
Deze vraag neemt je mee door het hele verhaal. Je wordt meegenomen in het leven van Eve en Lilly en wat er in de tussentijd steeds heeft afgespeeld in de tijd dat ze elkaar niet zagen, maar elkaar harder nodig hadden dan ze zelf weten.
Een hartverwarmend boek dat je niet snel aan de kant legt, omdat je wil weten hoe het nu in elkaar zit, en nog belangrijker is welke keuze wordt er gemaakt.

****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.