Alles voor elkaar (Inn Boonsboro Trilogie 3)

allesvoorelkaar

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin Holland
Jaar: 2013
Bladzijden: 462

Over het boek:
Het staat al eeuwen in hartje Boonsboro. Het heeft vreugde en verdriet gekend, oorlog en vrede zien langskomen en nu, vervallen en rijp voor de sloop, is het gekocht door Montgomery Family Contractors. Zij ‚Äď de drie broers Montgomery en hun excentrieke moeder ‚Äď willen het liefdevol opknappen om er een Bed & Breakfast te beginnen. De Inn BoonsBoro‚Ķ Ryder weet wel dat hij een tikje grof reageerde. Maar dat zijn moeder niet even met hem en zijn broers had overlegd voor ze Hope Beaumont als manager voor de B&B aannam, irriteerde hem hevig. Inmiddels moet hij toegeven dat ze gelijk had. Hope is effici√ęnt en toegewijd. En sexy. En ongebonden, dus niets zou een ongecompliceerde, los-vaste relatie in de weg moeten staan. Tot zijn verrassing is Hope het daar niet alleen mee eens, ze blijkt zelfs nog beter in los-vast dan hij. Wat positief lijkt, tot hij merkt dat hij meer en verder met haar wil‚Ķ Zou hun Lizzy misschien wat kunnen doen voor hem?

Mening Natasja:
Ge wel- dig…. dit deel was echt het mooiste, en Nora heeft het lekkerste tot het laatst bewaard, goed gedaan.
In dit deel leren we Hope en Ryder beter kennen, en hoe…? Ryder sprak me vanaf deel 1 het meeste aan in de serie, heerlijk stoer en tot het norse toe, maar met een hart van goud. En Hope een vrouw die alles graag tot in de puntjes goed gedaan wil hebben. Twee heel verschillende karakters die vanaf het begin botsen. Maar waar zouden ze zijn zonder de hulp van Lizzy?
Het verhaal van Lizzy word in dit deel erg mooi beschreven, en dat was toch wel iets waar je vanaf deel 1 naar toe leest.
Ook de lachende kinderen van Clare zullen we niet snel vergeten, en de hele beesten bende.

*****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.