Als de kat van huis is (MacGyver 2)

Auteur: Melinda Metz
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2019
Bladzijden: 320

Over het boek:
Zijn oppas wil voorlopig liever alleen blijven, maar hij is vastberaden haar te koppelen.
Mac is dik tevreden. Door zijn toedoen heeft zijn vrouwtje de perfecte partner gevonden, en is ze nu zelfs op huwelijksreis! Mac kan van zijn welverdiende rust genieten. Tot Briony, de kattenoppas, arriveert. Zoals de meeste mensen blijkt ze hopeloos in de liefde, en wie moet er dus weer in actie komen?
Briony heeft haar verloofde voor het altaar laten staan en voelt zich daar vreselijk schuldig over. Voorlopig is Mac de enige “man’ met wie ze durft te knuffelen. Maar Mac is het daar niet mee eens en lokt Briony naar Nate, een knappe jongen uit de buurt. Eerst lijkt het liefde op het eerste gezicht, maar mensen moeten nu eenmaal altijd moeilijk doen. Waarom volgen ze niet gewoon hun instinct? Mac ziet het kopschuddend aan, en is niet van plan zijn pootjes ervan af te trekken. Het zĂĄl hem lukken deze twee te koppelen!

Mening Marjon:
Dit boek voelt een stuk rustiger dan het vorige deel en is minstens net zo leuk. Het is trouwens goed los te lezen, al is het nog leuker als je eerst ook het eerste deel leest. In dit boek gaat Mac (MacGyver) aan het werk om Briony en Nate samen te krijgen. Dat lijkt aardig te lukken totdat er een ex-verloofde op de proppen komt. Er gebeurt trouwens meer: het verzorgingscomplex van Nate krijgt te maken met sabotage, zijn vader duikt op en hij verweert zich eindelijk tegen zijn tweelingzus. Een boek waar je weer heerlijk doorheen vliegt met ontroering en met een lach, omdat het vooral ook leuk is! Aanrader!

*****

Ik ontving het boek van de uitgever, waarvoor mijn hartelijke dank!

Marjon.

Voorgaand deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.