Beet!

BEET

 

Auteur: Kristan Higgins
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Aantal bladzijden: 416

Samenvatting:
Colonel is knap, lief en gezellig. Hij is trouw, sportief, toegewijd en bescheiden. En als hij niet een hond maar een man zou zijn, zou Maggie Beaumont onmiddelijk met hem trouwen. Helaas: waar ze het met haar huisdier niet beter had kunnen treffen, wil het met de mannen absoluut niet lukken. Steeds wordt ze verliefd op de verkeerde, steeds wordt ze teleurgesteld.
Wat het nog moeilijker maakt, is dat haar perfecte tweelingzus wel een perfecte man en een perfecte dochter heeft, en dat haar moeder haar steeds aan dat feit herinnert. Maggie besluit het heft in eigen hand te nemen en op zoek te gaan. Er moet toch een menselijke Colonel bestaan? Een man die aardig is, die ook naar een gezin verlangt, die naar haar wil luisteren en zijn gevoelens met haar wil delen?
Maar dan wordt ze (heerlijk!) gekust door Malone. Stugge, zwijgzame, norse Malone. Nee hĂš, weer de verkeerde?

Mening:
Lees je een heerlijke chicklit, zit je halverwege het boek vreselijk te huilen om een gebeurtenis. En alles wat voorspelbaar leek, bleek dat allerminst te zijn. Ik heb genoten van het boek, het is net ietsje meer dan een chicklit en het leest heerlijk. Aanrader!

*****

Marjon.

3 gedachten over “Beet!”

      1. ik heb verleiden in 10 stappen uit ik geef 3 sterren recensie volgt nog heb hele dag geen internet gehad,ik vond het jammer dat hij zo traag op gang kwam maar ben nu alleen maar meer benieuwd naar beet,fijn weekend xx

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.