Beleef de droom

beleefdedroom

Auteur: Luanne Rice
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2003
Bladzijden: 368

Over het boek:
Daisy en James Tucker wonen op een ranch in de wildernis van Wyoming. Na de geboorte van een prachtige tweeling, Sage en Jake, is hun geluk compleet. Maar hun paradijs verandert in een hel op de dag dat de driejarige Jake zomaar spoorloos verdwijnt. Met een gebroken hart besluit Daisy terug te keren naar haar geboorteplaats in Connecticut, samen met haar dochter Sage. James, die zichzelf de schuld geeft van de verdwijning van zijn zoontje, blijft alleen achter op de ranch. Nu, dertien jaar later, leeft Daisy nog steeds gescheiden van haar man. Zij heeft Sage altijd verboden contact te zoeken met haar vader. Maar Daisy weet niet dat haar zestienjarige dochter zwanger is en heftig naar haar vader verlangt. Sage loopt weg van huis. Zal Daisy haar enige overgebleven kind verliezen?

Mening Natasja:
Daisy en James hebben al het geluk van de wereld, totdat het ineens helemaal als een kaartenhuis instort.
Hun zoontje Jake word vermist en is nooit meer terug gevonden, dit heeft tot gevolg dat het huwelijk helemaal kapot gaat en Daisy met de kleine Sage Wyoming verlaat.
Zodra Sage de puber leeftijd heeft bereikt en besluit weg te lopen zit Daisy vol vragen en vooral vol angst, gaat ze nu weer opnieuw een kind verliezen?
Het verhaal is mooi ingedeeld in verhalen van steeds verschillende personen, wat gaat Daisy doen nu haar dochter weg is, en kan ze het aan om nog terug te keren naar Wyoming.
De lange reis van Sage die op zoek gaat naar haar vader, waarin ze angstige maar ook mooie momenten beleefd.
De stukjes van de Vader van James en zijn nieuwe geliefde.
Dit allemaal zorgt ervoor dat je niet uitgelezen raakt, je leeft met iedereen mee en de personen worden zo stuk voor stuk goed uitgediept,
Het bevat ook erg mooie spirituele stukken, waar ik me helemaal in kon vinden. Dit zijn echt romans waarin je je helemaal kan verliezen zoals ook de andere boeken van Luanne Rice, echt aanraders.

*****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.