Belofte in de lucht (Sweet Magnolia’s 6)

 

Auteur: Sherryl Woods
Uitgever: Harper Collins
Jaar: 2017
Bladzijden: 416

Over het boek:
Sweet Magnolias Hij vormt een levensgroot gevaar voor haar hart! Deel 6 Cupido’s pijl treft Travis McDonald recht in het hart wanneer hij Sarah Price voor het eerst ziet, terwijl ze aan het werk is bij Wharton’s, in Serenity. Tot zijn frustratie lijkt ze immuun voor zijn charmes. Wat moet hij doen om de aandacht van deze fascinerende vrouw te trekken? Om te beginnen zou hij haar kunnen vragen om de ochtendshow van zijn nieuwe radiozender te presenteren… Bloedzenuwachtig wordt Sarah van de starende blik van die sexy man in Wharton’s. Sinds haar eerste ontmoeting met haar inmiddels ex-echtgenoot heeft geen man meer zo naar haar gekeken. Maar het is echt beter om bij de nieuwkomer uit de buurt te blijven, de vlinders in haar buik ten spijt. Heeft ze zich immers niet net weten te ontworstelen aan een rampzalig huwelijk? Toch kan ze onmogelijk nee zeggen wanneer hij haar een baan als radio-dj aanbiedt. En ook niet wanneer hij haar niet veel later wil kussen!

Mening Marjon:
Tot nu toe vond ik de serie Sweet Magnolia’s een juweel van een serie: prettig om te lezen, over het echte leven, diepgang, serieuze onderwerpen en een vleugje romantiek. Maar dit zesde deel is iets anders. Ik mis de diepgang en ik kwam tegen wat ik ook al in de serie Chesapeake Shores tegenkwam en wat me stoorde: iedereen bemoeit zich met iedereen. In dit boek bemoeit iedereen zich met de opbloeiende liefde tussen Sarah en Travis. Dit gaat respectloos ver en Sarah laat zich er ook nog door beïnvloeden. Bizar en belachelijk. Jammer dat Sherryl Woods die neiging steeds heeft. Ik ben om die reden met Chesapeake Shores gestopt maar als er nog een deel 7 van Sweet Magnolia’s komt ga ik dat zeker nog een kans geven.

***

Marjon.

Ook verkrijgbaar in de bundel:

Voorgaande delen:

    

2 gedachten aan “Belofte in de lucht (Sweet Magnolia’s 6)”

  1. Ik vond het een.erg leuk boek. Heb me niet gestoord aan wat jij zegt.. maar eerlijk is eerlijk vond de andere boeken wel iets boeiender

    1. Oh het ligt vast aan mij. Ik zou helemaal gek worden als iedereen zich met mij gaat bemoeien zoals ze in dat boek doen haha.

      Heb jij de serie Chesapeake Shores ook gelezen?

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.