Belofte voor later (Thunder Point 5)

Beloftevoorlater

Auteur: Robyn Carr
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2015
Bladzijden: 234

Over het boek:
Met ego√Įstische mannen wil praktijkassistente Peyton Lacoumette nooit, herhaal n√≥√≥it, meer iets te maken hebben. Achteraf begrijpt ze niet hoe ze het zo lang heeft uitgehouden met Ted, de zelfingenomen cardioloog die haar als oppas gebruikte voor zijn afschuwelijke kinderen. Hoe dan ook, het is tijd voor een nieuwe start. Ze is haar baan in Portland kwijtgeraakt – Ted heeft haar vervangen door een nieuwe vlam – en ze besluit de kust van Oregon af te zakken. Om alles op een rijtje te zetten. Om plannen te maken voor de toekomst. Een knappe, hardwerkende dokter in een vriendelijk klein vissersplaatsje komt in die plannen niet voor. En al helemaal niet een met kinderen. Toch is dat precies waar ze op stuit in Thunder Point, waar alleenstaand vader Scott Grant zit te springen om iemand die hem kan helpen in zijn praktijk. Wie weet wat het lot voor haar in petto heeft, als ze het aandurft om er te gaan werken, wonen – misschien zelfs lief te hebben?

Mening Marjon:
Dit was weer een heerlijk boek van Robyn Carr, zoals we van haar gewend zijn. Toch vond ik een groot deel van het boek wat ‘stroef’ lezen, alsof de auteur erg heeft zitten zwoegen op het boek. Het verhaal kabbelt voort zonder al teveel ups and downs en als de baby van Sarah (uit deel 1) komt, wordt daar opeens helemaal geen aandacht aangegeven. Pas later in het boek, als Peyton met de dokter en zijn kinderen de boerderij van haar ouders bezoekt, word je gegrepen door de sfeer van familie, saamhorigheid en gezelligheid, zoals alleen Robyn Carr dat kan. Vanaf dat moment leg je het boek niet meer weg.

****

Mening Natasja:
Als Peyton in Thunder Point beland is, is ze een hele ervaring rijker wat betreft mannen en kinderen. Want de relatie die ze met Ted en zijn kinderen had zal ze nooit meer vergeten of willen herhalen. Ze voelt zich vooral gebruikt, en is aan rust toe. Maar zal ze haar belofte nog éénmaal kunnen breken? Eigenlijk gebeurt er zeer weinig in dit deel en krabbelt het verhaal een beetje voort. Erg jammer, want na het lezen van de Virgin serie had ik ook hier wat meer diepgang, en af en toe wat spanning verwacht. Maar ik geef het niet op en kijk weer uit naar het volgende deel.

***

Marjon en Natasja.

Voorgaande delen:

      

E√©n gedachte over “Belofte voor later (Thunder Point 5)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.