Blauwe hemel in de herfst

Schrijver: Elizabeth Turner
Uitgever: The House of Books
Jaar: 2010
Aantal blz: 224

Over het boek:
11 september 2001. Elizabeth Turner moet machteloos toekijken wetend dat haar man Simon zich boven in een van de torens bevindt. Elizabeth is zeven maanden zwanger van hun eerste kind. Ze valt in een diep en donker gat van radeloosheid en verdriet.
Op een indringende manier beschrijft Elizabeth hoe ze deze gevoelens eerst moest doormaken voordat ze een nieuw leven kon opbouwen voor haar en haar zoon William. Nu, negen jaar later, kan ze vertellen dat er hoop is, ondanks de vreselijkste ervaringen. Elizabeths inspirerende verhaal is een troost voor iedereen die te maken heeft gehad met het verlies van een dierbare.

Mening Marjon (15 april 2012):
Wat een kracht spreekt er uit dit boek. In eerste instantie lees je hoe Elizabeth’s wereld instortte. Ze beschrijft dit heel puur en eerlijk. En dan, alsof het zo moest zijn (en daar geloof ik heilig in) komt ze in aanraking met spiritualiteit, vooral met Reiki en begint ze op te krabbelen. Vanaf bladzijde 1 zit je in dit boek en het laat je niet meer los. Het is een ongelofelijk inspirerend verhaal. Leest heel toegankelijk.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.