Blijf!

blijf

Auteur: Allie Larkin
Uitgever: House of Books b.v.
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 267

Korte samenvatting:
Savannah heeft een gebroken hart. De man waar ze gek op is gaat trouwen met haar beste vriendin. In een dronken bui koopt ze via internet een schattig hondje. Maar in plaats van een pluizige puppy krijgt Savannah een enorme onhandige joekel van een beest. Joe rent als een razende door het huis, kwijlt alles onder en reageert alleen op Slowaakse politiecommando’s. Savannah is ten einde raad en zoekt een dierenarts. Met zijn sexy lach en zijn blonde kuif zorgt hij voor nog vĂ©Ă©l meer complicaties.

Mening:
Die korte samenvatting wekt de indruk dat dit een leuke vrolijke roman is. En dat is het ook. Maar het is mĂ©Ă©r dan dat. Er zit een hoop diepgang in, eenzaamheid, verdriet, groeien, kracht. Je gaat van Savannah ‘Van’ houden en je begrijpt haar en je wil zo graag dat het anders wordt voor haar. Daar kan ze natuurlijk alleen zelf voor zorgen en dat is eigenlijk waar dit boek over gaat. Een aanrader dit boek, niet meer weg te leggen!

Aantal sterren: *****

Marjon.

 

6 gedachten over “Blijf!”

  1. Deze vond ik toen ook erg leuk dit is mijn reactie.

    Wat een heerlijk chicklit was dit zeg,zeker de stukjes met de hond waren geweldig.Vaak weet je hoe het met zulke boeken afloopt maar dat wil niet zeggen dat het verhaal dan minder is,het is gewoon lekker verstand op 0 en genieten.
    Voor de chicklit fans een echte aanrader ****

    1. Grappig dat we er zo verschillend naar kijken, maar we vinden het dus wel allebei een goed boek. Ik denk dat dit boek wel in mijn herlezer-lijstje komt!

      Dank je voor jouw recensie!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.