Boordevol liefde

Auteur: Susan Mallery
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2020
Bladzijden: 361

Over het boek:
“Ze dĂĄcht dat ze er helemaal alleen voor stond…

Na de domme dingen die ze heeft gedaan, droomt Callie van een nieuwe start. Iets beters dan haar slechtbetaalde baantje en piepkleine huurkamertje – aan een relatie durft ze niet eens te denken. Alleen: hoe pak je dat aan als je, zoals zij, er helemaal alleen voor staat?

Dan ontdekt ze dat ze nog een oudere broer heeft, en een tienerzusje. Haar grootvader, eigenaar van het beroemde Carlotti-concern, wil goedmaken wat de kinderen van zijn onverantwoordelijke zoon hebben moeten missen, en hij staat erop dat ze bij hem komen wonen op zijn landgoed.

Misschien had Callie voorzichtiger moeten zijn met wat ze wenste, want het leven van een rijke erfgename past totaal niet bij haar. Maar terwijl broer en zussen naar elkaar toe groeien, ontdekt ze dat je leven er heel anders uit gaat zien wanneer je je hart durft open te stellen. En dat er dan zelfs weer plaats kan zijn voor liefde!”

Mening Marjon:
Een bijzondere insteek, dit verhaal. Een vader en drie kinderen met allemaal een andere moeder. En een opa die zijn kleinkinderen wil leren kennen. Hij werkt al samen met zijn volwassen zoon als hij zijn minderjarige kleindochter op het spoor komt en zij bij pleegouders blijkt te wonen. Maar er is nog een kleindochter en die heeft niet zo’n vlekkeloos verleden. Ze komen samen in een huis en dat verloopt niet bepaald makkelijk. En dan komt de liefde ook nog om de hoek kijken.
Een heerlijk boek wat lekker wegleest. Keuzes moeten worden gemaakt, fouten worden gemaakt, vooroordelen komen langs. De jongste van het stel lijkt de meest verstandigste.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.