Bouquet 4000: Machtige verleider (3 in 1)

Uitgever: Harlequin
Jaar: 2018
Bladzijden: 480 bladzijden

Eerste boek:
Lynne Graham – Machtig en ongenaakbaar
De Braziliaanse miljardair Zac da Rocha wil met serveerster Freddie Lassiter trouwen! Bovendien belooft hij ervoor te zorgen dat het de kinderen die zij onder haar hoede heeft nooit aan iets zal ontbreken. Er is wel een voorwaarde: ze moet hem een erfgenaam schenken. Durft ze aan de knappe maar afstandelijke Zac haar jawoord te geven?

Mening Marjon:
Een heerlijk verhaal met Freddie in de hoofdrol. Je kan niet anders dan om haar gaan geven en respect voor haar te hebben. Ze zorgt voor de kinderen van haar overleden zus en is ondanks haar jonge leeftijd van 22 jaar in staat alles te doen om voor ze te blijven zorgen. Ze is echter niet hun voogd en als ze de kinderen dreigt te verkiezen komt er net iemand op haar pad… Niet dat dan alles van een leien dakje gaat.

****

Tweede boek:
Sharon Kendrick – Grieks en verleidelijk
Tamsyn Wilson had niet gedacht dat ze Xan Constantinides ooit nog zou zien na de opwindende nacht waarin ze haar onschuld verloor. Maar nu heeft hij op stel en sprong een bruid nodig en stelt hij voor dat ze trouwen! Als ruil zal hij haar zusje uit de nood helpen. Tamsyn stemt in, maar hoe kan ze voorkomen dat ze haar hart aan de Griekse tycoon verliest?

Mening Marjon:
Wat dit boek direct leuk maakt is dat Xan, die de mannelijke hoofdrol speelt leuk is neergezet: zijn karakter is redelijk goed uitgewerkt en je leest hem als iemand die naar buiten toe heel zelfverzekerd is maar die eigenlijk best onzeker is. Hij is vriendelijk, intelligent en begripvol maar ook stapelgek op seks en daarmee past hij natuurlijk in dot type boek. Het verhaal is wat onwaarschijnlijk maar het leest heel prettig weg, is boeiend en daarom mag die boek van mij 5 sterren krijgen.

*****

Derde boek:
Miranda Lee – Sexy en arrogant
Kate Holiday heeft beloofd bruidsmeisje te zijn voor haar zus, die trouwt met de man op wie zĂ­j al vier jaar verliefd is. Maar dat vergeet ze op slag wanneer ze een van de gasten ontmoet, de sexy en schatrijke producent Blake Randall. Hij lijkt zeer van haar gecharmeerd en biedt haar zelfs een filmrol aan! Het geluk lijkt haar eindelijk toe te lachen, maar kan ze Blake wel vertrouwen?

Mening Marjon:
Dit boek heeft zoveel diepgang dat ik het niet kon wegleggen. De karakters zijn aardig uitgewerkt, er is geen strijd tussen de twee hoofdpersonen maar een ‘liefde op het eerste gezicht’ en je voelt direct dat echte maatjes zijn. Kate is een beetje kwetsbaar maar als je verder leest weer je dat Blake dat ook is. Dat maakt ze tot echte mensen.

*****

Ik ontving dit boek van de uitgever en daarvoor mijn hartelijke dank! Ik vond het heel leuk om aan deze actie mee te doen.

Marjon.

2 gedachten aan “Bouquet 4000: Machtige verleider (3 in 1)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.