Bowls

Auteur: Machteld Smid
Uitgever: Karakter Uitgevers
Jaar: 2018
Bladzijden: 68

Over het boek:
Bowlszijn d√© foodtrend van nu. Schaaltjes tot de rand gevuld met hartige, zoete, kleurrijke en gezonde ingredi√ęnten, vanuit alle windstreken. Twee dingen hebben ze gemeen: ze zijn een lust voor het oog en ook nog eens erg lekker!

In dit boek zijn veertig recepten verzameld om je vingers bij af te likken. Van Oosterse boeddha bowls tot Hawaiiaanse pok√© bowls en Mexicaanse fajita bowls, tot aca√Į en breakfast bowls. Bowls voor het ontbijt, de lunch √©n het diner, met tips en idee√ęn om te vari√ęren of om de gerechten uit te breiden. Wat dacht je bijvoorbeeld van een zomerse Hawaiiaanse pok√© bowl met gemarineerde tonijn en avocado? Of een pittige fajita bowl met Mexicaans gekruide kippendijen, zwarte bonen en guacamole? Voor elk moment en voor elk seizoen is er wel een geschikte bowl te verzinnen!

Mening Marjon:
Wat een heerlijk kookboekje is dit. Ik zeg kookboekje omdat het aan de dunne kant is, maar elk recept dat er in staat is het waard. Je kan veel inspiratie opdoen, de recepten zijn gevarieerd en het boek is overzichtelijk. Smakelijk eten!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.