Bruidstaarten en slagroomspuiten (De weddingplanner 5)

Bericht bekijken

Bruidstaarten en slagroomspuiten (Weddingplanner 5)

Auteur: Marijke Vos
Uitgever: Ambo | Anthos
Jaar: 2020

Over het boek:
In deel 5 van De weddingplanner van Marijke Vos organiseren Tessa en Maartje een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Ze hoeven alleen de taart nog te bestellen. Wat kan er misgaan?

De weddingplanner is de nieuwe feelgood-serie van Marijke Vos, auteur van Van Chanel naar flanel, Alles op alles en Het staat in de sterren. De serie zal uit 8 delen bestaan en draait om Tessa, die als assistent-weddingplanner de voorbereidingen treft voor de bijzonderste bruiloften.

Tessa en Maartje organiseren een ingetogen, stijlvolle bruiloft aan het strand. Bijna alles hebben ze al geregeld, alleen de taart moet nog besteld worden. Daar kan toch weinig bij misgaan? Toch komt er genoeg op hun pad om de weddingplanners weer een gezellig drukke week te bezorgen. Mimi vertelt haar grote nieuws aan Tessa, Maartje wordt opeens gebeld door een huilende Brenda – de assistente van bruidszaak Antonia’s – die even haar hart moet luchten, en Tessa heeft haar date met Michiel. Op weg naar de trouwerij gaat er toch nog iets gruwelijk fout met de bruidstaart
 Kan Rob de weddingplanners uit de brand helpen? En is hiermee de koelte tussen hem en Tessa ook meteen weer uit de lucht?

Mening Marjon:
Dit vijfde deel mag er zijn. Tessa – de ik-persoon – gaat daten met Michiel… het is verrassend. En dan is er de drie-in-Ă©Ă©n-taart waar niet alles goed mee verloopt. Ik heb weer van dit deel genoten.

*****

Marjon.

Voorgaande delen:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.