Champagne en aardbeien ****

champagne-en-aardbeien

Auteur: Elisabeth Mollema
Uitgever: Querido’s Uitgeverij
Jaar: 2013
Bladzijden: 205

Samenvatting:
Wanneer Lotte van haar rijke, oudere echtgenoot is gescheiden, vindt ze het moeilijk om haar leven weer op de rails te krijgen. Haar trouwe vriendinnen Heleen, Ebe en Sonja verzinnen een manier om haar te helpen. Ze beginnen met z’n vieren een moestuin. Terug naar de basis! Terug naar het aardse! is daarbij de gedachte. Naast Lotte zijn ook de anderen op zoek naar liefde en geluk.
Het lijkt een goed besluit want de tuin blijkt een waar paradijs te zijn. Ze ontmoeten er een stel aardige mensen met wie ze een inspirerende tijd doorbrengen. Er wordt gelachen en gefeest. Enthousiast zijn de vrouwen aan het schoffelen, zaaien en planten.
Als het voortbestaan van het moestuincomplex wordt bedreigd, verzinnen de vriendinnen een actieplan. Zal het hun lukken de tuin te behouden? En vinden ze alle vier waar ze naar op zoek waren?

Mening:
Elisabeth Mollema schrijft normaal gesproken thrillers en jeugdboeken en dit is iets heel anders. Ik houd niet van de term Chicklit maar dat is precies wat dit is. Een gezellig boek, dat leest als een trein en met een feel-good-einde. Heerlijk voor een paar uurtjes ontspanning!

****

Marjon.

EĂ©n gedachte over “Champagne en aardbeien ****”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.