Circus Cesaria (Cesaria 1)

 

Auteur: Sanne Hillemans
Uitgever: Sunny Hill Books
Bladzijden: 210
Jaar: 2017

Over het boek:
Een tragisch verlies heeft ervoor gezorgd dat Noah zijn verdriet al wekenlang in alcohol verdrinkt. Als hij een baan aangeboden krijgt bij een reizend circus, ziet hij geen reden om niet te gaan. Deze drastische verandering kan precies zijn wat hij nodig heeft. Er lopen veel interessante mensen rond op het circusterrein, maar degene die eruit springt, is een meisje van zijn leeftijd dat voor iedereen een glimlach klaar heeft. Terwijl haar aanwezigheid hem uit een donkere put trekt, lijkt zijn nabijheid het tegenovergestelde effect op haar te hebben.

Mening Natasja:
Dit is mijn tweede boek van Sanne Hillemans en ik kan je zeggen ik heb er een favoriet bij. Wat een fijne, beeldende schrijfstijl heeft ze. We mogen een kijkje nemen in de wereld van het circus, de hard werkende mensen die als familie voor elkaar zijn.
Cesar, de lieve baas van het circus heeft een groot hart en weet door vele muren van zijn personeel heen te komen. Ook voor Noah heeft hij een luisterend oor en ziet dat hij veel verdriet heeft. Er wordt Noah een baan aangeboden die hij met beide handen aangrijpt. Kan hij zo van de drank en drugs afkomen? Noah wordt betoverd door de mooie Emily, maar ook zij heeft zo haar geheimen.
Ik werd werkelijk in het verhaal gezogen, want of je nu in het circus was, of in het verleden van Emily, het was allemaal even boeiend. Wat begon met het verdriet van Noah gaat verder in het duistere verleden van Emily.
En oohhhh dat einde……. laat er aub weer snel een volgend boek komen.
Zeer zeker een Aanrader! Net zoals haar vorige boek: Voor altijd twintig.
Ik wil Sanne bedanken, dat ik dit boek mocht lezen als recensieboek.

*****

Natasja.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.