Dag van vreugde (Samen onderweg 1 – Baxters 3)

dagvanvreugde

Auteur: Karen Kingsbury
Uitgever: Voorhoeve
Bladzijden: 352
Jaar: 2014

Over het boek:
Dag van vreugde van Karen Kingsbury is deel 1 in een serie die verdergaat waar de Dayne Matthews-serie ophoudt. Gedurende de voorbereidingen voor hun grote dag groeien Dayne Matthews en Katy Hart steeds dichter naar elkaar toe. Maar de spanning stijgt als het moeilijk blijkt te zijn om hun bruiloft geheim te houden voor de paparazzi. Het komt zelfs zo ver dat ze het kindertheater moeten inschakelen om hun privacy te waarborgen. Het aanstaande huwelijk zet John Baxter aan het denken over iets waar hij nu niet langer omheen kan: dat hij gevoelens koestert voor zijn beste vriendin Elaine

Mening Natasja:
Dayne en Katy zijn erg gelukkig met elkaar maar moeten een oplossing vinden om de mooiste dag van hun leven geheim te houden voor alle paparazzi.
Het is twee jaar geleden dat ik in deze serie las, en het voelde weer als thuis komen. Heerlijk om alle Baxters weer te ontmoeten en te zien hoe het nu met ze gaat.
In dit deel gebeurt niet echt veel spectaculairs en kabbelt rustig voort, zodat je alle Baxters weer goed in je geheugen hebt.
Veel christelijke stukjes, maar dat zijn we gewend in de boeken van Karen en ze zijn toch soms erg mooi om te lezen.
Toch maar weer verder in deze serie.

****

Natasja.

2 gedachten over “Dag van vreugde (Samen onderweg 1 – Baxters 3)”

  1. Klinkt goed ik vind haar boeken ook altijd erg mooi ook juist Door het christelijke erin maar misschien komt dat omdat ik geloof

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.