Dageraad op Three Willows ****

dageraadopthreewillows

Auteur:Nora Roberts
Uitgever: 
Harlequin Holland
Jaar: 2014
Bladzijden: 640

Samenvatting:
Kelsey Byden weet niet beter dan dat haar moeder dood is – tot ze op een dag een brief van haar krijgt. Ze blijkt jaren in de gevangenis te hebben gezeten en nu op een stoeterij in Virginia te wonen. Compleet van slag confronteert Kelsey haar vader met haar ontdekking, waarna ze naar het opgegeven adres vertrekt.
Daar, op Three Willows, maakt ze niet alleen kennis met haar moeder, maar ook met de wereld van de paardenrennen. Een wereld die haar meteen fascineert. Ze besluit een tijdje te blijven om een band met haar moeder op te bouwen, iets wat wonderwel snel lukt. En ook met Gabe, buurman Ă©n concurrent van Three Willows Farm, kan ze het vanaf de eerste dag goed vinden.
Toch gebeuren er ook dingen die een schaduw werpen over haar verblijf op de stoeterij. Onverklaarbare ongelukken met jockeys, trainers, paarden. Het lijkt steeds meer een echo van de gebeurtenissen van twintig jaar geleden, die uiteindelijk tot gevolg hadden dat haar moeder van moord werd beschuldigd…

Mijn mening:
Ik vond het een heerlijk boek. Ik leefde echt mee met Kelsey: denken dat je moeder dood is en dan ineens iets van haar horen. Ze gaat er natuurlijk naar toe en komt erachter hoe alles echt in elkaar zit.
Maar ook wordt ze verliefd, niet alleen op paarden maar ook op een man. Heerlijk, Kelsey heeft een eigen wil, iets wat voor velen wel herkenbaar is dus de man zal echt zijn best moeten doen!
Ik vond het een leuk boek en heb het dan ook weer in een adem uitgelezen… Toen ik in het ziekenhuis lag van Ylse dus tijd genoeg hihihi

****

 Jolanda

6 gedachten aan “Dageraad op Three Willows ****”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.