Dank jullie wel en Gelukkig Nieuwjaar

dankjewel

Langs deze weg wil ik (in willekeurige volgorde) Clasien, Natasja, Jolanda, Viv, Bastiaan en Ghita voor het delen van hun recensies welke ik op Uitgelezen mocht plaatsen dit jaar. Ik ontving boeken van auteurs en uitgevers en mocht lezen voor Thea The Book Girl. Daarvoor mijn dank, ik heb zo van al die boeken genoten en voel me bevoorrecht ze zomaar te mogen ontvangen. Dank je wel ook aan al die auteurs van al die mooie, spannende, boeiende en inspirerende boeken die allemaal voorbij kwamen. Wat heb ik genoten. En natuurlijk dank jullie wel alle trouwe volgers. Jullie inspireren me ook om door te gaan met Uitgelezen 🙂

Naast al mijn andere bezigheden (en echt: dat zijn er veel) bleef ik maar lezen en lezen en lezen. Dat ik 200 boeken zou halen had ik niet verwacht. Ik had geen challenge. Ik wilde gewoon lezen. En dat wil ik in 2016 ook. Ik denk dat ik die 200 niet ga halen, want ik wil het schrijven gaan oppakken, ik doe vrijwilligerswerk bij mijn moeder in de Zorginstelling en ik ga steeds vaker en langer naar buiten met de honden. Ook besteed ik steeds meer tijd aan koken (ik bereid alles zelf, hier geen pakjes en zakjes). Genoeg te doen. En alles met plezier. Ook lezen. Lezen is geen challenge. Lezen is plezier beleven aan. En dat wens ik iedereen toe.

Maar ik wens iedereen natuurlijk ook een fijne Jaarwisseling op en veel gezondheid, liefde, plezier en geluk toe.

gelukkignieuwjaar2

Marjon.

.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.