De 4 boers MacKade 2: Devin & Shane

devinshane

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2012
Bladzijden: 276

Korte samenvatting:
Stoer, sexy en al vanaf hun vroegste jeugd voortdurend in aanvaring met alles en iedereen in het kleine plaatsje waar ze opgroeien – de vier knappe broers MacKade maken al hun leven lang de tongen los. Niemand verwacht dat er iets goeds uit hen zal voortkomen, zeker niet nadat hun moeder sterft. Maar ze krijgen ongelijk. Devin is inmiddels sheriff geworden en Shane wijdt zich met hart en ziel aan de familieboerderij. Vrijgezel zijn ze nog wel. Devin omdat hij zijn stille liefde met een ander zag trouwen voor hij zelf genoeg moed had verzameld – en nu machteloos moet toezien hoe ongelukkig ze is. Shane omdat hij gewoon te veel van zijn vrijheid geniet – en van de vrouwen die deze met hem willen delen. Maar dan vraagt Regan hem haar vriendin Rebecca van het vliegveld te halen. Een heel ander type dan hij gewend is, en dat begint hem steeds meer te intrigeren…

Mijn mening:
Wat heb ik genoten van deze reeks. Het gaat over de broers maar ook iets uit het verleden. Hoe dat effect heeft op de broers. Kan het eigenlijk moeilijk uitleggen, maar het is gewoon prachtig.

*****

Manuela Reijnen.

 

7 gedachten aan “De 4 boers MacKade 2: Devin & Shane”

   1. manuela: heb jij ooit iets van robyn carr gelezen?lijken deze erop?
    en klopt het dat het deze delen zijn:
    Reputatie: hartenbreker – het verhaal van Rafe MacKade
    Verleidelijke verrassing – het verhaal van Jared MacKade
    Een onvergetelijke kus – het verhaal van Devin MacKade
    Mysterieus verleden – het verhaal van Shane MacKade
    alvast bedankt

    1. hoi Natasja
     Ik zou het niet weten ofdat het op Robyn Carr lijkt, omdat ik van haar nog niks gelezen hebt. En het zijn inderdaad die delen. Alleen nu opnieuw uitgebracht. En ik heb ze als ebook gelezen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.