De actrice in mij

Auteur: Sanne Hillemans
Uitgever: Sunny Hill Books Amsterdam
Jaar: 2019
Bladzijden: 408

Over het boek:
Een actrice die niemand dichtbij laat komen.
Een man die haar muren langzaam maar zeker af weet te breken.
Een verleden dat het heden in de war schopt.

Lindsey Lanning staat bekend als een van de succesvolste actrices van deze tijd. Haar imago is belangrijker dan haar persoonlijke leven, tot ze een nacht met Nick doorbrengt.
Het liefst houdt Lindsey de charmante advocaat op afstand, maar naarmate ze elkaar vaker zien, brokkelt haar stevig opgebouwde muur stukje bij beetje af en leert Nick wie Lindsey is. De Ă©chte Lindsey, niet de glimlachende actrice die ze laat zien als er camera’s in de buurt zijn.
Welk geheim gaat er schuil achter haar façade en is hun prille relatie sterk genoeg om te overleven als het verleden het heden inhaalt?

Mening Marjon:
Een boek dat zoveel meer vertelt dan de woorden alleen. Lindsey, de ik-persoon is een succesvol actrice en ze doet er alles aan haar hele leven onder controle te houden. Dat lukt haar aardig, totdat ze Nick ontmoet. Als lezer zie je dan de eerste barstjes verschijnen in haar masker: zo is haar zusje Abigail vermist en is ze gekwetst. Ze blijft uit alle macht acteren, ook tegenover Nick, maar je voelt haar kwetsbaarheid. Ze is erg goed neergezet: je leeft met haar mee en ergert je ook aan haar geslotenheid zonder dat je begrijpt waarom. Dat betekent dat de auteur de lezer raakt. Ik kon het boek lastig wegleggen en het was dan ook zo uit. Er zit een hoop diepgang in, liefde, seks, beetje humor. Ik heb van het boek genoten!

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.