De betovering van Kerstmis (Carrick Park 2)

Auteur: Kirsty Ferry
Uitgever: Dutch Venture Publishing
Jaar: 2019
Bladzijden: 160

Over het boek:
Elke kerstwens kan uitkomen met een beetje magie

Als huwelijksplanner van Carrick Park Hotel stelt Ailsa McCormack zich altijd tot doel om elk bruidspaar de perfecte dag te bezorgen. Soms moet ze daar echter een hoge prijs voor betalen; dit jaar moet ze een kerstbruiloft organiseren en dat gaat ten koste van haar eigen kerst.
Niet dat het Ailsa veel uitmaakt. Er is nu eenmaal iets bijzonders aan het hotel rond de feestdagen en ze heeft altijd een bepaalde fascinatie gehad voor de mensen die er ooit gewoond hebben. Met name voor het tragische leven van de beeldschone Ella Carrick. Haar opvallende portret hangt nog steeds bovenaan de trap in het hotel.
Maar dan zet een ontmoeting in de salon met een lange, knappe man die haar vreemd bekend voorkomt haar leven volledig op zijn kop. Ailsa’s eenzame kerst wordt plotseling betoverender dan ze ooit had kunnen voorzien…

Mening Marjon:
Een inderdaad betoverende kerst vindt plaats voor Ailsa. Ze ontmoet niet alleen haar grote liefde en zielsverwant Ned maar Ned schijnt wel heel erg bijzonder te zijn. Daarom wordt Ailsa’s kerst omgeven door magie en een hoop geheimzinnigheid. Leest lekker weg, aanrader om in deze periode te lezen.

****

Marjon.

Voorgaand deel:

 

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.