De bink (Dokterserie #2)

Auteur: E.L. Todd
Uitgever: Hartwick Publishers
Jaar: 2019

Over het boek:
Nu Jax uit mijn leven is en ik weer single ben, moet ik de ware vinden.

Maar Finn is de enige man die ik wil.

Elke keer als we in dezelfde ruimte zijn, stijgt de temperatuur naar een ongekend niveau. We kunnen elkaar amper aankijken zonder dat onze handen gaan trillen. Dagen worden weken en ons voornemen begint te wankelen.

En dan kunnen we er niet meer tegen vechten.

Mening Marjon:
De seksuele spanning loopt op tussen Pepper en Finn, maar het is méér en dat maakt dat ze niet kunnen tegenhouden wat er gebeurt tussen hen. Het probleem is natuurlijk ex-man Colton (en de broer an Finn) die dit niet verdraagt en voor wie ze het proberen verborgen te houden. Kunnen ze zich nog beheersen?
Het boek leest als een trein, je vliegt er doorheen. Ik ben echt om Pepper gaan geven en heb moeite met het gedrag van Colton. Ik vind de hoofdstukken waarin Colton in de eerste persoon vertelt dan ook minder leuk. Toch geef ik 5 sterren omdat ik het boek niet kon wegleggen.

*****

Marjon.

Vorig deel:

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.