De broers MacKade (boek 1 t/m 4)

broersmacKade

Deze 4 boeken zijn eerder in 2 verschillende recensies van Manuela Reijnen verschenen: KLIK (opent in nieuw tabblad of venster)

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 580

Over de boeken:
De broers MacKade
 knap, sexy en alle vier een tikje rebels!
(1) RAFE – Enfant terrible Rafe MacKade is tien jaar weg geweest uit zijn geboorteplaats. Nu komt hij terug om het prachtige oude, maar vervallen huis te kopen waar hij als puber verliefd op werd. Voor de inrichting roept hij de hulp in van Regan, de eigenares van de plaatselijke antiekwinkel. Op het moment dat hij haar in de ogen kijkt, vermoedt hij dat hij zich met die keuze op glad ijs begeeft

(2) JARED – Hoewel iedereen beweerde dat er nooit iets van hem terecht zou komen, heeft Jared het tot advocaat geschopt, met een bloeiende praktijk. Er zijn echter dagen die hij maar liever zou overslaan. Zo’n dag is het nu net als hij Savannah Morgenstar, de vrouw die zijn broer ‘de godin’ noemt, een boodschap moet brengen waarvoor ze hem allesbehalve dankbaar zal zijn. Maar hij heeft wel voor hetere vuren gestaan. Althans, dat denkt hij – totdat hij oog in oog met haar staat

(3) DEVIN – Devin MacKade is gewend te krijgen wat hij wil. Hij heeft altijd sheriff willen worden in Antietam, dus vindt hij het logisch dat hij dat geworden is. Zijn andere wens om zijn leven te delen met Cassie Connor is niet uitgekomen. Cassie is getrouwd met een ander, een man die haar doodongelukkig heeft gemaakt. Maar nu heeft ze dan eindelijk de moed opgebracht om zich van hem te laten scheiden. Is dit de kans waarop hij zo lang gewacht heeft?
(4) SHANE – Shane is gek op vrouwen op alle vrouwen, en op alles van en aan en met vrouwen. Hij prijst zich dan ook gelukkig dat de helft van de wereldbevolking uit vrouwen bestaat en heeft zich voorgenomen zoveel mogelijk van hun gezelschap te genieten. Maar als hij de verlegen en briljante Rebecca ontmoet, gebeurt er iets onverwachts. Hoe kan het dat deze ene vrouw hem zo weet te intrigeren dat hij aan niemand anders meer kan denken? Deze boeken zijn ook los verkrijgbaar.

Mening Natasja:
1 Rafe: De arrogante stoere Rafe keert terug naar zijn geboorte plaats en dat zorgt voor veel geroddel. Rafe heeft een mysterieuze kant die vele vrouwen zal aantrekken, en ook Regan valt voor de mooie Rafe. Als ze Ă©Ă©nmaal een zakelijke relatie hebben gaan ze samen aan het werk in het grote huis dat Rafe al van jongs af aan op een mysterieuze wijze trekt.
Heeft dit huis altijd op hem gewacht en kunnen ze de geesten laten rusten die er rond zweven?
In dit eerste deel word je meegezogen, en het verveeld ook geen moment, ik wilde niet alleen weten hoe de relatie van Rafe en Regan zou gaan, maar was ook erg benieuwd naar de geesten uit het verleden. Mysterieus, romantisch en seksie.
2 Jared: Dit vond ik Ă©Ă©n van de minste verhalen van de vier, en toch pas het goed in deze bundel. Doordat het verhaal van Cassie al in het eerste deel begon wilde ik hier graag verder over lezen, maar we kregen eerst Jared, wat op zich een mooi verhaal is en ook weer een vreselijke aantrekkelijke man. ( zoals alle Macade’s) . Daarom vloog ik dan ook door dit verhaal om door te kunnen in het derde deel, het verhaal over Devin, en natuurlijk Cassie.
3 Devin: Dit verhaal was niet alleen erg romantisch maar ook spannend. En Natuurlijk worden we steeds een beetje meer wijzer over de geesten in dit verhaal.
Het verhaal waar we vanaf het begin al een beetje kennis mee maken over Cassie en haar vreselijke man , word in dit deel erg mooi uitgewerkt. En je leeft dan ook erg met haar mee.
4 Shane: Een man die niet alleen mooi is maar ook nog eens weet hoe hij met de vrouwen m moet gaan. Tot dat hij te maken krijgt met Rebecca de vriendin van Regan, eindelijk een vrouw die weet door te dringen in het leven van Shane. Ook hij heeft te maken gehad met de geesten op zijn boerderij, maar heeft daar nooit iets over losgelaten. Rebecca is gespecialiseerd in de paranormale wereld en wil dan ook tot het uiterste gaan om alles te weten te komen. In dit deel vond ik ook erg leuke stukjes zitten die regelmatig een glimlach op mijn gezicht toverde.
Ik zal de vier broers en hun vrouwen gaan missen, want wat heb ik er van genoten.

****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.