De Bromance Boekenclub

Auteur: Lyssa Kay Adams
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2020
Bladzijden: 320

Over het boek:
Gavin Scott heeft een probleem: zijn vrouw Thea is hem zat. En niet zomaar zat – dit is “pak je spullen, stap in de auto en verdwijn per direct uit mijn leven’-zat. In een wanhopige poging zijn huwelijk te redden, wendt Gavin zich tot zijn vrienden. En die hebben een wel heel onorthodoxe oplossing: de Bromanceboekenclub.

In het diepste geheim ontmoet een groep stoere kerels elkaar regelmatig om over boeken te praten. Het boek van de maand? De romantische klassieker De gunsten van de gravin. Aan de hand van deze inspirerende lectuur vijzelen de mannen hun kennis op over verleidelijke koosnaampjes, romantische gebaren en de geheimen van een lang en gelukkig huwelijk. Samen stomen ze Gavin klaar voor de ultieme hereniging met Thea en hun twee dochters. Maar zijn de tips van de boekenclub genoeg voor deze hopeloze Romeo om de liefde van zijn leven terug te winnen?

Mening Marjon:
Een originele insteek dit boek: hoofdrolspelers zijn professioneel (Amerikaans) footballspeler Gavin en zijn vrouw Thea. Thea raakt al gauw ingepland zwanger als ze een stel zijn en ze krijgen ook nog een tweeling en dan gaat er van alles mis en Gavin verlaat zijn vrouw en dochters. Maar hij wil ze terug. En is tot alles bereid. Zijn stoere football-collega’s hebben daar een manier voor en wijden hem in op een wel heel bijzondere wijze. Naast dit loopt het feit dat Thea en haar zus Liv een onaangename jeugd gehad hebben en Thea probeert dat een plaatsje te geven.
Leest lekker weg, bevat humor en ook ontroerende passages. Echt een aanrader.

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.