De bruidsjurk *****

Bruidsjurk

Auteur: Rachel Hauck
Uitgever: Voorhoeve
Jaar: 2012
Bladzijden: 322

Samenvatting:
Nadat haar vriend Tim haar een aanzoek heeft gedaan, vindt Charlotte in een doos met afgedankte kleren een prachtige vintage bruidsjurk. Ze weet meteen dat dit de jurk is die ze op haar bruiloft zal dragen. Maar waar komt hij vandaan? 
Ze begint een zoektocht naar de geschiedenis van de bruidsjurk; een welkome afleiding van haar liefdesleven nu ze twijfelt of een huwelijk met haar verloofde Tim wel de juiste stap is. Een voor een leert ze de vrouwen kennen die de jurk hebben gedragen. Emily in 1912, Mary Grace in 1939, Hillary in 1968.

Mening: Ik ben heel erg onder de indruk van dit boek, dit verhaal blijft nog wel even bij me. Wat een prachtig boek, het bergt vooral Het Mysterie van deze bruidsjurk en je kan het boek niet meer wegleggen. Je mĂłet weten hoe het verhaal in elkaar steekt. De verhaallijnen lopen naar elkaar toe en heg hele boek is verrassend. Het heeft trouwens ook een christelijk aspect. Voor mij hoeft dat nooit zo nodig maar ik denk dat het hier wel iets toevoegt. Voor iedereen die van romans houdt: lezen dit prachtige boek!

*****

Marjon.

3 gedachten over “De bruidsjurk *****”

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.