De complete magische Donovans deel 1 – Een vleugje magie *****

magischedonovans1

Dit boek bevat 2 delen: Morgana en Sebastian

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2009
Bladzijden: 514

Over het boek:
Als ik kon toveren… Een verzuchting die iedereen wel eens heeft geslaakt. Want wat zou het leven dan gemakkelijk zijn. Of dat ook waar is? Nora Roberts beroemde familie Donovan zal het niet in alle gevallen beamen. Zij weten er namelijk alles van. Zij bezitten dat kleine beetje extra dat hen anders maakt dan de rest. Van generatie op generatie doorgegeven gaven die zeker niet altijd geluk hebben gebracht.
Morgana, Sebastian, Anastasia en Liam hebben dan ook geleerd de sceptische buitenwereld behoedzaam tegemoet te treden. Hoewel, als Morgana tegenover Nash Kirkland komt te staan, laat ze zich toch uit haar tent lokken. Zoals Sebastian zich laat meeslepen wanneer Mary Ellen Sutherland zijn hulp zoekt. Wat allebei voor verwikkelingen zorgt…

Mening Natasja:
In deel één maak je kennis met Morgana, een leuke vrouw met een wicca winkeltje, ze is een heks maar een hele lieve. Nash brengt voor zijn filmscript een bezoekje aan haar winkel om informatie te winnen over hekserij, waar hij zelf totaal niet in gelooft. Zodra hij valt voor de mooie lieve Morgana vliegen de spreuken je haast letterlijk om je oren. Kan en gaat hij geloven in alles wat hij ziet en mee maakt…of betekent dit het einde? Ik vond het een geweldig deel 1 om kennis te maken met de Donovans.
In deel twee maken we kennis met Sebastian, de neef van Morgana die helderziend is. Hij word betrokken bij een ontvoering van een baby en moet gaan samenwerken met privédetective Mel, die totaal niet in zijn gave gelooft en er het liefst niks mee te maken heeft. Dit deel is weer een stuk spannender dan deel 1, maar het fijne is dat in dit deel Morgana niet vergeten wordt. Ik geef deel één 4* en deel 2 geef ik 5*,maar omdat het zo’n verslavende serie is en ik meteen maar door ga met het volgende deel geef ik het gewoon in totaal 5*.

*****

Mening Clasien:
Dit is het eerste deel van de magische Donovans serie. Een vlot leesbaar deel met Morgana als hoofdpersoon samen met Nash.

Morgana een soort van heksachtige wordt door Nash een filmmaker benaderd om zo meer over de hekserij te weten te komen voor zijn volgende filmscript.

Er ontstaat tussen beide een hartstochtelijke aantrekkingskracht.

Een boek met magie en liefde, zeker het lezen waard voor heerlijke ontspannende uurtjes.

****

Natasja en Clasien.

 

 

 

E√©n gedachte over “De complete magische Donovans deel 1 – Een vleugje magie *****”

  1. Dit is het eerste deel van de magische Donovans serie. Een vlot leesbaar deel met Morgana als hoofdpersoon samen met Nash.
    Morgana een soort van heksachtige wordt door Nash een filmmaker benaderd om zo meer over de hekserij te weten te komen voor zijn volgende filmscript.
    Er ontstaat tussen beide een hartstochtelijke aantrekkingskracht.
    Een boek met magie en liefde, zeker het lezen waard voor heerlijke ontspannende uurtjes.
    Voor mij 4*

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.