De Creeds van Montana 1: Logan

logan

Auteur: Linda Lael Miller
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2011
Aantal bladzijden: 374

Samenvatting:
Logan Creed zoekt rust op de familieranch, maar of hij die ook krijgt, met Briana als buurvrouw? Alleenstaand moeder Briana Grant heeft haar leven net weer een beetje op de rit, wanneer ze kennismaakt met haar nieuwe buurman, Logan Creed. Al bij de eerste ontmoeting vindt ze hem meer dan leuk, maar eigenlijk is hij helemaal niet wat ze zoekt. Net als haar vader en haar ex is hij een cowboy en een vrijbuiter, en dat betekent dat hij hoe dan ook weer zal vertrekken – en dat zij dus opnieuw alleen zal achterblijven. Het lijkt haar dan ook verstandig om wat afstand te houden. Na jaren een zwervend bestaan te hebben geleid, keert Logan terug naar huis. Hij is van plan de familieranch op te knappen en wat tot rust te komen. Het laatste wat hij daarbij kan gebruiken, is een aantrekkelijke buurvrouw, die ook nog eens twee geweldige zoontjes heeft. Maar wanneer Briana te maken krijgt met een insluiper, en hij niets anders kan en wil doen dan haar beschermen, weet hij dat hij er tot over zijn oren in zit, en dat hij alles zal doen om Briana voor zich te winnen!

Mening:
Wat een verrassend leuk boek. Leest lekker weg, heeft soms een beetje diepgang of is even spannend. Ik kijk uit naar de volgende delen.

****

Marjon.

6 gedachten aan “De Creeds van Montana 1: Logan”

    1. Ja, maar dat is al alng niet meer. En zelfs tussen de Bouquet reeks zitten hele goede boeken. Ze geven ook boeken van Nora Roberts, Tess Gerritsen en Alex Cava uit hĂš.

    1. Ik dacht eerst dat het deel 4 was, omdat het in die volgorde is uitgegeven, maar het is een los te lezen deel. Het speelt zich geloof ik in het begin van de vorige eeuw af en het boek hier is gewoon van nu. Er is nog een serie van Linda Lael Miller – de McKettricks of zo? – en die heeft ook met deze serie te maken. Ik vind het wel een beetje verwarrend.

    1. Ja maar als je dan gaat lezen waar de boeken over gaan, staat die Kerst bij de Creeds daar weer los van, want dat speelt zich een eeuw eerder af :-S

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.