De Da Vinci Code (Robert Langdon 2)

Auteur: Dan Brown
Uitgever: Luitingh
Jaar: 2004
Bladzijden: 551

Over het boek:
De Da Vinci Code veroverde wereldwijd miljoenen lezers. Niet alleen omdat het een overrompelende pageturner is, maar vooral omdat er veel fascinerende onderwerpen in het verhaal verweven zijn.
Artistieke meesterwerken, oeroude symbolen, mystieke locaties en religieuze iconografie – de beelden die Dan Brown oproept zijn even intens als het verhaal.
In deze prachtuitgave krijgt de lezer de beelden zelf voor ogen, waardoor de leeservaring versterkt en de opgedane kennis verdiept wordt. Dit rijk geĂŻllustreerde collector’s item is de overtreffende trap van het origineel. Een fraai cadeau en een must-have voor de ware fan.

Mening Marjon (31 mei 2006):
Fantastisch boek natuurlijk. Een jaar terug heb ik de paperack-editie gelezen en toen begreep ik wat het woord ‘pageturner’ inhield. Wat een fantastisch en boeiend boek. Ik moest en zou maar doorlezen en doorlezen. Dit voorjaar heb ik mezelf verwend met deze luxe editie en het herlezen. Deze keer was het niet zo spannend, want ik kende het verloop al. Daardoor heb ik het rustiger gelezen en daarom was het nu vooral interessant. Het is echt de moeite waard de illustraties erbij te zien. Absoluut een aanrader!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.