De dokter (Dokterserie #1)

Auteur: E.L. Todd
Uitgever: Hartwick Publishers
Jaar: 2019

Over het boek:
Mijn man heeft me verlaten.

Na vijf jaar samen, besefte hij dat hij homo was.

Toen mijn woede was weggeëbd, bleef er alleen nog maar liefde over. Deze man is nog steeds mijn beste vriend en ik wil hem in mijn leven houden. Dus ga ik tegenover hem wonen zodat we net zo close kunnen blijven als altijd.

Maar nu verblijft zijn broer een paar weken bij hem, iemand die ik nog nooit heb ontmoet. Hij is naar Seattle verhuisd om als arts op de Eerste Hulp te gaan werken.

En hij lijkt TOTAAL niet op zijn broer.

Hij is een sterk en zwijgzaam type. Hij kijkt me aan met een felle blik alsof hij me haat. Altijd als we alleen zijn, loopt de spanning tussen ons zo hoog op dat ik bijna niet meer kan ademhalen. Die gast draagt nooit een T-shirt als hij thuis is, dus dat maakt het nog duizendmaal erger
 of beter, het is maar hoe je het bekijkt.

Maar deze man is verboden terrein. Hij is de enige man ter wereld die ik niet kan krijgen. En hij mij ook niet.

Dus zullen we moeten blijven doen alsof er niets aan de hand is
 ook al is dat wel zo.

Mening Marjon:
In deze erotische roman valt het nog wel mee met de erotiek maar het verhaal is er niet minder om en de seksuele lading ook niet. Ik vloog er doorheen. En dat zit er ook nog een goed verhaal in. Hoe reageer je als je een heel gelukkig huwelijk hebt en je man vertelt je dat hij homo is? En dan ontmoet je zijn broer en ga je iets voor hem voelen wat verboden is… Vlot geschreven, boeiend genoeg om door te lezen en ik kijk nu al uit naar deel 2.

*****

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.