De erfgename van Winterwood (Whispers on the Moors 1)

winterwood

Auteur: Sarah. E. Ladd
Uitgever: Voorhoeve
Jaar: 2014
Bladzijden: 352

Samenvatting:
De erfgename van Winterwood van Sarah E. Ladd is een prachtig verhaal over een jonge vrouw die besluit haar hart te volgen.
Engeland, 1814. Amelia Barrett, de erfgename van een oud landgoed, belooft haar stervende vriendin dat zij voor haar dochtertje Lucy zal zorgen. Daarmee haalt ze zich echter de woede van haar familie en vooral van haar verloofde Edward op de hals. Amelia ziet nog maar Ă©Ă©n oplossing: ze zal trouwen met de vader van het kind, kapitein Graham, een man die ze nog nooit heeft ontmoet. Maar voordat het zover komt, slaat het noodlot toe: Lucy wordt ontvoerd.

Mening:
Wat een juweeltje was dit boek, niet alleen erg romantisch maar ook nog even lekker spannend. Het boek verveelt geen moment omdat er leuke maar ook spannende stukjes inzitten, je leeft mee met Amelia die zoveel voor de baby Lucy gaat voelen als haar vriendin sterft en de keuze die ze moet gaan maken voor Lucy. Ik heb er van genoten en zal het ook niet snel vergeten.

*****

Natasja.

 

3 gedachten over “De erfgename van Winterwood (Whispers on the Moors 1)”

 1. Ik las het boek gisteren uit:

  Wat een heerlijk boek. Vanaf de eerste baldzijden word je er in mee gezogen en daarna wil je het boek niet meer wegleggen. Het is romantisch en spannend en het boek verveelt daarom ook niet. Aanrader!

  *****

  Marjon.

  1. Hoi Marjon,

   Welke van de onderstaande 3 boeken zou je kiezen als KOOPboek (1-tje van de 3) en welke zijn echt BIEBboeken

   “Opstandig hart” Jody Hedlund
   “De Dansmeester” Julie Klassen
   “De erfgename van Winterwood” Sarah Ladd

   Ik hoop dat je mij kan adviseren!!
   Wil namelijk niet alle boeken meer kopen maar alleen de boeken die ik zeker zou HERlezen:-)!

   Heb je heel misschien het boek “Buitgemaakt” van Karen Witemeyer ook gelezen? Zo ja, dan is mijn vraag “welke van deze 4 zou je echt als KOOPboek” adviseren.

   Dank je wel alvast!

   Veel leesplezier!

   Groetjes Thorinda

   1. HiHi Thorinda,

    Ik heb ook op de log van Taske al gereageerd:

    Ik heb Opstandig Hart niet gelezen, dus daar kan ik niet over oordelen. En als ik moet kiezen tussen die andere twee ga ik voor De Erfgename van Winterwood. Maar smaken verschillen heel erg. Taske en ik zitten aardig op een lijn qua boeken, maar soms gebeurt het toch dat ik iets geen doorkomen vind en zij het heel mooi vind. Lezen is zo persoonlijk en ook nog afhankelijk van je stemming en situatie. Kun je de boeken niet in de bibliotheek gaan halen? Of ergens voor een leuk prijsje tweedehands aanschaffen?

    Groetjes, Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.