De Franse Slag (De Franse Slag 1)

 

Auteur: Renée Olsthoorn
Uitgever: Bed of Roses
Jaar: 2017
Bladzijden: 243

Over het boek:
Romantiek, misverstanden, bedrog en een levensbedreigende situatie… En dat allemaal in hartje Den Haag.
Fotografe Eva Boterenbrood is op zoek naar de liefde. Ze bezoekt diverse datingsites, maar zonder succes. Ze verlangt vurig naar een real life klik.
In het restaurant van haar vader, dat te koop staat, loopt ze Fransman Lucien Lamoureux tegen het lijf. De aantrekkelijke chef-kok is een potentiële koper. Als de zaak beklonken is, vraagt Lucien Eva of ze hem wegwijs wil maken in Den Haag. Nou, dat wil ze wel.
Komt van het een het ander? En welke rol speelt haar soms knotsgekke Haagse familie?

Mening Marjon:
Een leuk boek dat lekker wegleest, heel geschikt voor een paar ontspannen uurtjes. Het boek omvat liefde, misstanden en ook een paar geheimen uit het verleden met een beetje spanning. Bevat weinig diepgang maar dat heeft dit boek ook niet echt nodig. Het leuke is dat je wel echt gaat geven om Eva, ze is leuk neergezet. Dit boek zou een deel 1 zijn maar blijkbaar is er tot nu toe nog geen vervolg verschenen.

****

Marjon.

5 gedachten over “De Franse Slag (De Franse Slag 1)”

 1. Bedankt, Marjon, voor je lovende woorden. Blij mee! 😊 Ondertussen is deel 2 verschenen: Josefiens Zevende Hemel. Een nieuwe hoofdpersoon maar oude karakters keren terug 😁

  Besproken op Hebban

  Hartelijke groet, Renée Olsthoorn

  1. Hallo Renée,

   Dank je wel voor je reactie en de tip! Ik had al gezien dat er een vervolg is, want ik heb een abonnement op KOBO Plus. Ik heb het boek dus al in mijn Nog Te Lezen-lijst staan en kijk er naar uit!

   Groetjes, Marjon.

    1. Elk gelezen boek plaats ik hier (tenzij ik het echt niet goed vind). Ik kan me niet voorstellen dat ik niet van jouw boek ga genieten. Dat komt wel goed!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.