De geheime Bed & Breakfast

Auteur: Federica Brunini
Uitgever: Xander Uitgevers BV
Jaar: 2019
Bladzijden: 304

Over het boek:
De vriendinnen Tamara en Dana runnen een zeer speciale B&B op een beeldschoon eiland in de Middellandse zee. De idyllische plek staat niet in de reisgidsen, heeft geen website, er kunnen maar vijf mensen verblijven en de enige manier om je reservering te bevestigen is door het tonen van een handgeschreven brief.
Eva, Jonas, Olivia, Lisa en Lara zijn de vijf gelukkigen die de reis mogen maken. Ieder van hen heeft een eigen verhaal, een eigen wens en natuurlijk een eigen verleden… Kan deze unieke vakantie hun leven voorgoed veranderen?
De geheime bed & breakfast is een heerlijke mix van mysterie en ontspanning, inspiratie en romantiek. Na het lezen hoop ook jij dat die ene brief op je deurmat valt


Mening Marjon:
Een paar keer heb ik op het punt gestaan het boek dicht te slaan en te laten voor wat het was. Waarom? Ik weet het niet precies. Ik denk dat er te veel personen in voorkomen met hun eigen best complexe verhalen en achtergronden en omdat dat te veel is krijgt het verhaal geen kans om de personen uit te diepen. Karakters worden niet uitgewerkt, de diepgang mist om de personen echt menselijk te maken. Toch is het geen oppervlakkig simpel verhaal: het gaat over serieuze zaken. Misschien dat dat me deed doorlezen. Verder had ik verwacht dat er een Zuid-Europees sfeertje in het boek voelbaar zou zijn, maar naar mijn gevoel had het verhaal zich op ieder eiland kunnen afspelen. Jammer, ik had er meer van verwacht.

***

Mening Clasien:
Dit boek zorgt voor de nodige ontspanning, een heerlijk verhaal over zee en strand met een spiritueel sfeertje.
Een B&B voor 5 personen allemaal met hun verleden en geheimen.
Via yoga, speciale voeding en spiritalisme worden de gasten tot in hun ziel geraakt.
Je leeft mee met de gasten en hun problemen.

Een lekker boek voor de zomerse dagen, op het balkon, strand of in de tuin.

****

Marjon en Clasien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.