De gelukkige boerderij

Schrijver: Emma Hamberg
Uitgever: Sijthoff
Jaar: 2008
Aantal blz: 366

Over het boek:
Marie, Asa en Lena zijn zussen, opgegroeid op een boerderij met honderd koeien, waar ze een gelukkige jeugd hadden. Maar hun levens zien er nu heel anders uit dan ze ooit gedacht hadden.
Lena woont in een klein dorp met vier kinderen, een sleep huisdieren en een man die nooit thuis is. Asa is rijk geworden tijdens de internetboom. Nu verlangt ze alleen nog naar een kind. Marie werkt in een hardrockcafé in Stockholm. Haar beste vriend is Otto, haar hond.
Als hun vader plotseling overlijdt, staat hun moeder er alleen voor. Wat nu? De drie zussen steken de koppen bij elkaar, maar ze verschillen van elkaar als dag en nacht. Het duurt niet lang voor de zaken behoorlijk uit de hand lopen!

Mening Marjon (10 februari 2009):
Geweldig! Wat een heerlijk boek! Chicklit pur sang, maar wel met diepgang; daar kan nogal verschil in zitten. Dit boek gaat over het leven, over hoe dat plotseling heel anders kan worden, over innerlijke kracht, wisselwerking onderling. Het is een boek met een lach en een traan en heerlijk om tussen al die thrillers in te lezen. Ik hoop dat er nog veel boeken van deze Zweedse schrijfster zullen verschijnen!

*****

Marjon.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.