De geur van aarde (Blossom Street 3)

degeurvanaarde

Auteur: Debbie Macomber
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2016
Bladzijden: 275 Ebook

Over het boek:
Susanna Nelson is al jaren getrouwd met een lieve man, heeft leuke kinderen en een fijne baan als onderwijzeres. En dus zou ze gelukkig moeten zijn. Toch voelt ze dat er iets ontbreekt in haar leven. Waarom moet ze opeens voortdurend denken aan haar eerste vriendje? Hij verdween toen ze achttien was – in hetzelfde jaar waarin haar broer stierf. Ze besluit voor Ă©Ă©n zomer terug te gaan naar Colville, het plaatsje waar ze is geboren en getogen en waar haar moeder nog steeds woont. Daarmee keert ze niet alleen terug naar het ouderlijk huis, naar haar schoolvriendinnen en de tuin waar ze vroeger zo dol op was. Maar ook naar het verleden, en naar de keuzes die haar leven tot dat moment hebben bepaald


Mening Natasja:
Susanna heeft alles wat ze maar wensen kan, maar toch klopt er voor haar gevoel iets niet, en waarom steeds weer die dromen?
Als ze het telefoontje krijgt dat haar moeder haar nodig heeft twijfelt ze ook niet, en gaat meteen naar Colville haar geboorte plaats, de plaats waar vele geheime verborgen liggen.
Kan ze haar oude vriend vinden? En zal ze dan verder kunnen gaan met haar leven?
Dit boek trok me aan alleen al om de prachtige cover. Dus zodra het als ebook verscheen kocht ik het meteen. Toen ik later op Goodreads keek zag ik dat het het derde deel van de Blossem street was, onee en nu

..? Wat navraag gedaan, en het bleek los te lezen te zijn.
Nou inderdaad aan dit verhaal mis je helemaal niks uit vorige delen. Het is een prachtig boek waar nog veel meer in zit dan beschreven word.
Geweldige personen die goed uitgewerkt zijn, en wat was het een verrassend einde. Ik raad dit boek dan ook zeker aan, want het is er eentje die je nog lang nablijft.

*****

Natasja.

Voorgaande delen:
(De boeken zijn moeilijk verkrijgbaar maar het derde deel is goed los te lezen)

breibabes wolwinkel

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.