De heksen van Westwijk (De Vier van Westwijk)

Auteur: Manon Spierenburg
Uitgever: Moon
Jaar: 2011
Bladzijden: 172

Over het boek:
Het is herfstvakantie, maar Chris heeft er weinig zin in. Haar tante komt logeren. Chris heeft haar nog nooit gezien, maar ze is vast net zo erg als haar moeder, die altijd kritiek heeft op Chris en haar hond Koesja. Maar tante Vimala is heel anders! Ze is een moderne heks en draagt lange, zwierige jurken. Ze is ook helemaal niet van plan bij Chris thuis te logeren, maar in haar oude caravan op de camping.
Tante Vimala vertelt spannende verhalen over kasteel Catsenburg, dat ooit in Westwijk heeft gestaan. Wanneer ze een hartaanval krijgt en naar het ziekenhuis moet, mogen Chris, Jack, Tessa en Koesja in haar caravan logeren. Op de camping ontmoeten ze een vriendin van Vimala, die iets in haar schild lijkt te voeren. Is ze op zoek naar de schat van het kasteel? Daar wil de Vier van Westwijk meer van weten!

Mening Marjon:
Wat een leuk jeugdboek is dit! Broer en zus, hun vriendin en diens hond beleven opeens avonturen op de camping als er een tante terugkomt die de kerkers van een kasteel dat ooit in Westwijk stond zoekt. Daar zou een schat liggen. Maar van wie is die schat eigenlijk en wat wil de tante er mee? Het leest heerlijk weg, echt een aanrader.

*****

Marjon.

EĂ©n gedachte over “De heksen van Westwijk (De Vier van Westwijk)”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.