De huwelijkskans (Getrouwd met een miljonair deel 3)

huwelijkskans

Auteur: Jennifer Probst
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2013
Bladzijden: 256

Samenvatting:
Op heterdaad betrapt
 Carina Conte is al sinds haar tienerjaren hevig verliefd op Max Gray, de beste vriend van haar broer Michael. Inmiddels heeft ze haar MBA gehaald en werkt ze voor Michaels nieuwe bedrijf, een snelgroeiend bankimperium. Maar sommige dingen veranderen nooit: haar traditionele familie behandelt haar nog steeds als een klein meisje. Met drie succesvolle en waanzinnig aantrekkelijke broers en zussen boven haar wordt zij nog altijd gezien als het lelijke eendje. En Max, de nieuwe directeur van de bank, merkt haar na al die jaren nog steeds nauwelijks op.
Max weet dat Carina verboden terrein voor hem is. Maar zijn lust wint het van zijn verstand en op een conferentie beleven ze een spannende onenightstand. Mevrouw Conte, haar moeder, betrapt hen echter, en volgens de traditionele Italiaanse familiecode moeten ze trouwen. Max is doodongelukkig en Carina is furieus door dit gedwongen huwelijk. Maar Max weet nog niet wat woede kan losmaken in een vrouw.

Mening:
Ik was al zo wijs om deze boeken niet achter elkaar te gaan lezen omdat ze dan veel op elkaar zouden gaan lijken. Daar  ben ik nu erg blij mee want ik vond het weer erg aangenaam toen ik eenmaal in dit boek zat. De liefde en de erotische stukjes knalden weer als vanouds, leuke humor, dus voor mij komt er zeker een volgend boek, maar eerst even een paar andere tussen door 😉

***

Natasja.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.