De kleur van liefde

Auteur: Elly Koster
Uitgever: Cupido
Jaar: 2017

Over het boek:
Soapactrice Linde Molegraaf zit plotseling zonder werk en wordt bovendien geplaagd door onverklaarbare gebeurtenissen. Haar minnaar, Tobias, zorgt voor afleiding. Maar het is Ethan, een Canadese acteur, die echt een luisterend oor biedt. Hij logeert in de buurt vanwege een filmrol. Ethans aanwezigheid verandert Lindes leven in een onvergetelijke film waarin zijzelf een bijzondere hoofdrol speelt…

Mening Marjon:
Diep onder de indruk van dit boek. Heel herkenbaar is weer de zo toegankelijke schrijfstijl van Elly Koster. Haar boeken lezen zo heerlijk ontspannen weg, zelfs dit boek, dat absoluut een hele andere insteek heeft dan haar vorige boeken. Linde is een heel ander type dan de hoofdrolspelers uit de andere boeken. Het boek is geschreven in de eerste persoon (ik-vorm) en je kruipt al gauw in de huid van Linde. De sfeerbeschrijvingen zijn groots, waardoor je voelt wat Linde voelt. Ik mocht haar direct en was verloren. Het boek was niet meer weg te leggen. Want hoe zit het nu echt in elkaar? Je wilt maar een ding: weten wat waar is en wat niet en hoe dit allemaal kan. Juist de magie in het verhaal is zo mooi en het leert Linde een belangrijke levensles. Verrassend boek dat je niet zomaar vergeet. En helaas… het is weer uit… Mijn vraag aan de auteur: Kan er morgen alsjeblieft weer een boek van je uitkomen? Ik weet nu al dat ik dit boek ga herlezen. Aanrader!

*****

Mening Natasja:
Een totaal ander verhaal dan we van Elly Koster gewend zijn, maar van dit genre mag er zeker meer komen.
Linde heeft op het moment geen werk en probeert toch te genieten van haar leven. Echte liefde heeft ze eigenlijk nooit gekend en ze vermaakt zichzelf best goed met de knappe tuinman Tobias. Maar is hij wel wie ze denkt dat hij is? Ze ziet dingen die absoluut niet kunnen en durft er ook met niemand over te praten, voordat ze haar voor gek verklaren. Dan ontmoet ze Ethan, kan hij haar de ware liefde laten zien?
Ik werd werkelijk in het verhaal meegezogen en wilde alleen nog maar weten wat er toch allemaal aan de hand was met Linde. Waren het verbeeldingen die ze zag of wordt ze langzaam aan een beetje gek?mDit boek laat echt de ware kleuren van de liefde zien, de titel kon niet beter gekozen worden. Wat fantastisch neergezet, het is allemaal zo echt, dat je wel moet geloven dat er meer is tussen hemel en aarde. Aanrader voor diegene die zoekt naar echte liefde en gelooft dat er meer is.

*****

Marjon en Natasja.

2 gedachten aan “De kleur van liefde”

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.