De koningin & de Favoriet (The Selection 7)

koninginenfavoriet

Auteur: Kiera Cass
Uitgever: Van Goor
Bladzijden: 132
Jaar: 2011

Over het boek:
In De koningin & de favoriet zijn twee novelles in de populaire Selection-serie gebundeld. Kiera Cass neemt de lezer weer mee naar de fascinerende wereld van De selectie en beschrijft de ervaringen van twee geliefde personages uit de serie.
Voordat America’s verhaal begon, kwam een ander meisje naar het paleis om te strijden om de hand van een andere prins. In De koningin volgen we prins Maxons moeder, Amberly.
Marlee Tames deed mee aan de Selectie om prins Maxons hart te winnen, maar haar eigen hart had andere idee√ęn. De favoriet vertelt het verhaal van de geheime liefde tussen Marlee en lijfwacht Carter.

Mening Viv:
Na “de prins & de lijfwacht” las ik deze korte novelle ook snel uit.
Dit boek verteld het verhaal van de moeder van Maxon die net als America via een Selectie tot de koninklijke familie toetrad. Je leest wat meer over haar en haar kwalen die in de andere boeken ook wel naar voren komen. In de favoriet lees je mee met het verhaal van Marlee, vond haar een heel fijn personage in de andere boeken. En hier krijg je mee hoe haar liefde ontstond voor de lijfwacht Carter.
Leuk om tussendoor te lezen als Selectie-liefhebber. Maar de echte Reeks vond ik sterker geschreven.

***

Viv.

Voorgaande delen:

selectie deelite deone deprinses dekroon deprinsendelijfwacht

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.