De kracht van het hart (Teken van zeven – deel 3)

dekrachtvanhethart

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Boekerij
Jaar: 2016
Bladzijden: 384

Over het boek:
Gage Turner wordt niet graag herinnerd aan het verleden. Zijn jeugd in Hawkins Hollow was alleen maar draaglijk dankzij zijn beste vrienden Fox en Caleb. Nu zij een beroep op hem hebben gedaan, keert Gage terug naar zijn geboortedorp; hij lijkt over krachten te beschikken die een eind zouden kunnen maken aan de vloek.
Ook Cybil Kinski beschikt over speciale gaven. Samen zouden Cybil en Gage een perfect team vormen, al was het maar omdat de aantrekkingskracht tussen hen onmiskenbaar is. Maar een leven vol teleurstellingen heeft beiden schuw en afhoudend gemaakt. En wie durft er plannen voor de toekomst te smeden als het heden zo onzeker is?

Mening Natasja:
In dit deel maken we kennis met Gage en Cybil, beide hebben ze krachten die hard nodig zijn om de demon samen met de andere vier uit te schakelen.
Alleen hebben ze meer gemeen met elkaar dan ze alle twee willen, ze zullen moeten samen werken maar ze trekken elkaar aan als magneten, en maken daarom afspraken dat ze ieder hun eigen weg weer gaan als alle ellende voorbij is.
Ik denk dat ik van het derde en tevens het laatste deel meer verwacht had, nu werden Gage en Cybil verder uitgediept maar het verhaal bleef eigenlijk een beetje het zelfde als de voorgaande delen van deze serie. Een leuke serie maar ik heb betere gelezen.

***

Natasja.

Voorgaande delen (klik op elk boek afzonderlijk voor meer informatie):

verbondendoorhetlot opzoeknaardebron

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.