De Kroon (The Selection 5)

dekroon

Auteur: Kiera Cass
Uitgever: van Goor
Bladzijden: 240
Jaar: 2016

Over het boek:
Het vijfde en laatste deel van de Selection-serie!
Twintig jaar zijn verstreken sinds America Singer en prins Maxon verliefd werden. Nu is hun dochter Eadlyn de eerste prinses die haar eigen Selectie houdt.
Eadlyn had niet gedacht dat ze een partner zou vinden tussen de 35 kandidaten, laat staan haar ware liefde. Maar soms word je verrast door je eigen hart, en nu moet Eadlyn een nog moeilijker en belangrijker keuze maken dan ze ooit voor mogelijk had gehouden.

Mening Viv:
Wat een heerlijk slot van deze verslavende selectie-reeks. Eadlyn lijkt steeds meer haar gevoelens te herkennen. Alle selectie-kandidaten die nog over zijn maken wat in haar los. Als haar moeder ziek wordt neemt ze de taken van haar vader over en dit gaat verrassend goed. Er wordt langzaam naar een climax toegewerkt. Eadlyn vind haar prins-gemaal op het witte paard! Erg jammer dat ik de serie nu uit heb. Er zijn nog twee dunne boeken uitgekomen die andere personages uit de eerdere boeken beschrijven, die wil ik ook nog eens lezen. Een heerlijke reeks boeken, Young adult. Maar ook leuk om te lezen voor dertigers zoals ik.

*****

Viv.

Voorgaande delen:

selectie deelite deone deprinses

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.