De laatste zomer samen (Zomerreeks 2)

Auteur: Tamara Postma
Uitgever: –
Jaar: 2020

Over het boek:
Een nieuw huis, een nieuw dorp en een nieuw begin. Na het uitblijven van een tweede zwangerschap, proberen Florine en Joost het meeste uit hun leven te halen en zoveel mogelijk te genieten van hun dochter Lexie. Maar als er dat iemand uit Florine’s verleden opduikt die alles overhoop haalt, dreigen ze alles kwijt te raken.

Mening Marjon:
Ik heb deel 1 met veel plezier gelezen en begon enthousiast aan deel 2. En het is weer een heel goed verhaal, daar heb ik echt van genoten. Leest lekker weg, beetje spannend zelfs. Maar grammaticaal is het is om te huilen. ‘Er gebeurd’ en ‘hij beschouwd’ en ‘laat niets in de auto liggen want dan breken ze die open om je tas er uit te halen’ en nog meer. Ik ben een eersteklas kommaneuker, dat geef ik toe en ik hoef niet op alle slakken zout te leggen. Het is natuurlijk ook flauw om daarover te struikelen, iemand anders leest er misschien zo overheen. En ik ben ook niet feilloos. Maar ik heb me er aan geĂ«rgerd. En ik hoop zo dat deel 3 in orde is, want daar kijk ik toch wel naar uit.

***

Marjon.

Voorgaand deel:

2 gedachten aan “De laatste zomer samen (Zomerreeks 2)”

  1. Daar zou ik me ook aan ergeren. In een boek horen geen grammaticafouten te staan. Dat is slordig, ik ontdek ze ook altijd nogal snel…

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.