De Ranch

ranch2

Auteur: Danielle Steel
Uitgever: Poema
Jaar: 1997
Aantal bladzijden: 400
 .
Korte samenvatting:
Ze waren onafscheidelijk toen ze nog studeerden: Mary Stuart, Tanya en Zo√ę.¬† Maar dat is voorbij, al meer dan twintig jaar.¬† Ze hebben elk hun eigen leven gevonden.¬† Mary Stuart is getrouwd met een succesvolle jurist in Manhattan, Tanya leidt eenwervelend bestaan als beroemde zangeres en Zo√ę is hoofd van een aids-kliniek in San Francisco. Het toeval wil dat de drie vrouwen elkaar pas weer ontmoeten op een breekpunt in hun leven, op een ranch in Wyoming.¬† Daar hervinden ze hun vriendschap – en zichzelf Het zusterlijke gevoel van vroeger blijkt van onschatbare waarde: het stelt hen in staat verdriet, ziekte en ontgoocheling te helen met liefde, andere inzichten en nieuwe kansen.
 .
Mening:
Een prachtig boek, waar je zo inzit en dan ben je verloren. De personen gaan echt voor je leven en als je denkt dat het voorspelbaar wordt, gebeurt er juist iets waaruit blijkt dat het niet voorspelbaar is. En daar tussendoor is het ook nog af en toe spannend.
 .
Aantal sterren (maximaal 5) ****
 .
Marjon.

3 gedachten over “De Ranch”

    1. Ja, ik heb er niet altijd zin (meer) in en sommige boeken vind ik wat oppervlakkig. Maar dit boek is wel weer een aanrader. Ik zie trouwens dat dat boek nog staat gemeld onder wat ik lees. Maar ik lees al lang iets anders. Ik zal het even aanpassen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.