De rol van zijn leven (Whiskey Creek 1)

Auteur: Brenda Novak
Uitgever: HarperCollins
Jaar: 2014
Bladzijden: 291

Over het boek:
Net nu het pr-bedrijf van Gail DeMarco succesvol is, gebeurt er iets waardoor ze haar carri√®re wel kan vergeten. Nadat ze acteur Simon O’Neal – echt meer dan eens! – heeft gewaarschuwd dat hij bezig is zijn reputatie om zeep te helpen met zijn wilde leven, heeft ze hem als klant moeten schrappen. En nu heeft hij er uit wraak voor gezorgd dat √°l haar klanten bij haar weglopen. Uitgeroepen worden tot de meest sexy acteur van Hollywood, roem, geld… Het doet Simon allemaal niets sinds het enige wat √©cht belangrijk voor hem is, zijn zoontje, van hem is afgenomen. Om de voogdij te kunnen krijgen, moet hij zijn slechte imago kwijtraken, en snel ook. Wat daar goed bij zou passen, is een huwelijk met een keurig meisje. Iemand als Gail! Ze kan hem nu niet luchten of zien, maar misschien kan hij iets verzinnen om haar over te halen…

Mening Marjon:
Ik ben een paar keer eerder begonnen in dit boek en kwam er dus steeds niet doorheen. De reden dat ik volhield is omdat de hele serie me zo leuk lijkt. Dus ik heb me er doorheen geworsteld. Zojuist kwam ik erachter dat ik een eerder boek van Brenda Novak ook niet zo hoog had beoordeeld, dus misschien ben ik niet zo’n Brenda Novak-fan. Het boek verloopt tamelijk oppervlakkig en rommelig. Maar ik ga door naar deel twee.

***

Marjon.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.