De schuilplaats

schuilplaats

Ook digitaal verkrijgbaar

Auteur Nora Roberts
Uitgever De Boekerij
Jaar 2011
Aantal bladzijden 496
ISBN 9789022559840

Korte samenvatting
Jo Ellen Hathaway is een succesvol fotograaf. Al twintig jaar wordt ze gekweld door de vraag waarom haar moeder verdween toen ze nog een kind was. Dan ontvangt ze fotos, eerst vreemde close-ups en later een schokkend, hartverscheurend portret: een foto van haar moeder  mooi, jong en onmiskenbaar dood.    Jo beseft dat het tijd is om terug te keren naar haar ouderlijk huis in het zuiden van de VS. Haar broer heeft er een sterrenrestaurant van gemaakt, waar ook haar zus werkt, na een mislukte carrière als actrice. Voor Jo er erg in heeft, raakt ze weer verstrikt in de ingewikkelde familieverhoudingen die ze juist was ontvlucht. De dreiging die uitging van de geheimzinnige fotos ervaart ze nog steeds. En welke rol speelt Nathan Delaney, een knappe architect, in het geheel?

Mening
Heerlijk boek dat ik zo uit had. Romantiek met een beetje spanning. Ik dacht dat ik het verhaal doorhad maar werd toch even op het verkeerde been gezet. Heb trouwens deze boek als ebook gelezen.

Manuela Reijnen.

6 gedachten over “De schuilplaats”

 1. Ik heb het boek ook net uit en dit is mijn mening

  Het boek kon me in het begin niet echt boeien, maar toen Jo naar huis ging werd het boek voor mij dan ook een stuk beter. Jo is een leuke meid die nogal wat problemen probeert te verbergen voor haar familie leden, waar de rollen zo en zo al wat apart zijn weg gelegd sinds haar moeder is weggelopen.

  Tijdens het boek kom je erachter dat haar moeder niet is weggelopen maar vermoord. Nu lijkt het erop dat Jo het volgende slachtoffer van de familie wordt.

  Maar wat ik ook dacht tijdens dit boek het had een verrassend einde tenminste voor mij dan…

  Ik geef het boek ondank de slechte start in mijn ogen 4 sterren vanwege de spanning halverwege tot het einde

 2. hahah marjon dat probleem ken ik , ik ben alleen nu zover dat ik pas weer nieuwe boeken op me reader mag zetten als ik deze allemaal uit heb….

  1. Nee dat gaat me niet lukken… Ik koop toch steeds weer bij als er aanbiedingen zijn en dan moeten die boeken weer bovenaan…

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.