De sleuteltrilogie

sleuteltothetlicht sleutel tot wijsheid sleuteltotkracht

Sleutel tot het licht (boek 1)

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Over het boek:
Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior‚Äôs Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen‚ĶMalory Price weet wat ze wil. Sterker nog, ze weet nu al wat ze over tien jaar wil! En dat staat uiteraard in haar Levensplan. Hoe kan het dan dat niets meer volgens dat plan gaat? Ze is haar baan bij de galerie in Pleasant Valley kwijt ‚Äď met dank aan de nieuwe vrouw van haar baas ‚Äď en de toekomst gaapt als een diep ravijn voor haar.Het lucratieve aanbod van de bewoners van Warrior‚Äôs Peak komt dan ook als geroepen. Dana, Zoe en zij moeten ieder een gouden sleutel vinden die past op een glazen kistje waarin de zielen van drie jonge meisjes opgesloten zitten. Als dat lukt, krijgen ze elk een miljoen dollar. Of ze het verhaal gelooft, weet ze niet. Maar dan gebeuren er dingen die niet te verklaren zijn‚Ķ

Sleutel tot de wijsheid (boek 2)

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Over het boek:
Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior’s Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen…Dana kan soms nog steeds niet geloven in wat voor situatie ze is beland, maar één ding is zeker: het is haar beurt om een gouden sleutel te zoeken. Natuurlijk duikt ze meteen met haar neus in de boeken.

Sleutel tot de kracht (boek 3)

Auteur: Nora Roberts
Uitgever: Harlequin
Jaar: 2014
Bladzijden: 448

Over het boek:
Malory, Dana en Zoe, drie jonge vrouwen die elkaar niet kennen. Tot ze elkaar op een stormachtige avond ontmoeten in Warrior’s Peak, het indrukwekkende landhuis net buiten Pleasant Valley. Daar krijgen ze een aanbod dat hun levens voor altijd zal veranderen…Eén ding heeft Zoe McCourt wel geleerd: met hard werken kun je heel wat bereiken in het leven. Is ze daar zelf niet het beste voorbeeld van?

Mening Natasja:
Een hele leuke serie om te lezen, maar wel veel fantasie, dat vind ik zelf helemaal niet erg, maar verwacht dan niet een gewone roman.
Zodra je kennis maakt met de drie dames die allemaal in één van de serie’s uitgebreid aan bod komen, leren we ook de knappe stoere mannen kennen.
Voor allemaal veranderd hun leven op een bizarre wijze, die bijna niet te verklaren valt. Als ze kennis maken met het bijzonder huis Pleasant Valley, en de bijzondere mensen die er wonen.
De dames verliezen één voor één hun baan en krijgen een uitnodiging om naar Pleasant Valley te komen waar ze alle drie een vreemde opdracht krijgen. Ze moeten 3 sleutels vinden voor zieltjes die opgesloten zitten. En die zieltjes hebben wel erg bekende gezichten……
Er volgt een hoop spanning en fantasie in de reis die de dames in elk deel moeten maken.
Ook aan romantische momenten kom je in dit boek niks te kort.
De serie is vooral erg verslavend en zorgt dat je je geen moment verveeld.

****

Natasja.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *


Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.